Uiterst Zeldzame Pokémon verkrijgbaar in Nederland 

Uiterst Zeldzame Pokémon verkrijgbaar in Nederland 2013-07-30T11:50:07
Als voorproefje op Pokémon X en Pokémon Y, strooit Nintendo in september en oktober met zeldzame shiny Pokémon. In deze maanden kunnen bezitters van Pokémon Black en White, generaties 1 én 2, ze bij onder andere MediaMarkt en Saturn ophalen.

Pokémon X en Y komen uit op 12 oktober. Om de verzameldrang alvast in Pokétrainers aan te wakkeren, geeft Nintendo in de weken voor de release zeer zeldzame Pokémon weg. Het gaat om de shiny edities van Dialga, Palkia en Giratina.

Dialga is een steel/dragon Pokémon die de cover van Pokémon Diamond siert. Palkia is te vinden op de cover van Pokémon Pearl, en valt onder de water/dragon typen. Giratina komt in beide spellen voor en is een ghost/dragon Pokémon.

Pokemon in Nederland

Als je in de actieperiode met je DS of 3DS naar een van de deelnemende winkels gaat, dan krijg je deze drie Pokémon in ongebruikelijke, maar uiterst zeldzame kleur. Je moet wel steeds terug naar de winkel, de drie Pokémon zijn namelijk allemaal voor een beperkte periode beschikbaar, en komen één voor één aan de beurt. Hieronder de datums:

Shiny Dialga: vrijdag 30 augustus 2013 tot en met donderdag 12 september 2013

Shiny Palkia: vrijdag 13 september 2013 tot en met donderdag 26 september 2013

Shiny Giratina: vrijdag 27 september 2013 tot en met vrijdag 11 oktober 2013

Om in aanmerking te komen moet je Pokémon Black, Pokémon Black 2, Pokémon White, of Pokémon White 2 hebben. Ook moet de Pokédex in je spel zijn geïnstalleerd en mag je niet meer dan 11 wondercards in je bezit hebben. De Pokémon zijn af te halen bij onder andere MediaMarkt en Saturn.

REACTIES (30) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord