Ubisoft pakt The Division problemen rondom Falcon Lost update aan 

Ubisoft pakt The Division problemen rondom Falcon Lost update aan 2016-04-21T16:18:06
De servers van The Division zijn vanmorgen down geweest vanwege een update. Deze heeft waarschijnlijk de problemen met Falcon Lost opgelost. Ondanks dat er wat problemen zijn opgelost, staat er niets over ongelimiteerde credits en damage die je kan krijgen door de exploit.

The Division kampt al sinds de Falcon Lost update van 12 april met problemen. Eerder konden mensen door een muur glitchen zodat ze een wekelijkse missie oneindig konden herhalen, maar daarna kwamen ook exploits voor ongelimiteerde coins en belachelijk hoge damage output. Er is nog geen bevestiging of die laatste twee zijn opgelost. Het volgende is in ieder geval wel gefixed:

Falcon Lost
The APC will now only take damage from C4
Characters will now be killed when going inside the spawn closet

Gameplay
Weapon mods added automatically to a newly crafted weapon can now be deconstructed properly

UI
Fixed an issue where items from the Reward Claim Vendor would be granted abnormally
PC: Fixed an issue where using ASCII code in in-game chat could lead to client crash

The Division
Dus nog geen bevestiging over de andere fouten in de game en eventuele fixes. Er is wel al een fix voor het glitchen door muren. De servers zijn overigens weer online, maar lijken wel aan lag te lijden, zo valt te lezen op ons aller Reddit.

REACTIES (11) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord