Updated: Amazon lekt Watch Dogs Legion 

Updated: Amazon lekt Watch Dogs Legion 2019-06-04T16:55:36
Via een pagina op Amazon UK is de nieuwe Watch Dogs-game, Watch Dogs Legion, gelekt. De game speelt zich, zoals eerdere geruchten al noemden, af in post-Brexit Londen, wanneer de hoofdstad blijkbaar een van de meest iconische steden ter wereld is geworden.

UPDATE: VG24/7 heeft meer inzicht over Watch Dogs Legion te pakken gekregen: Zo wordt de ontwikkeling van het spel geleid door Clint Hocking, die eerder al Far Cry 2 regisseerde. Ook is er een verduidelijking over het overnemen van NPC's opgedoken.

Play as anyone. Every individual you meet in the open world, has a full set of animations, voice over, character traits and visuals that are generated & guided by gameplay systems.

Origineel: Ubisoft heeft een handje van tactische en soms niet zulke tactische leaks, en het uitlekken van Watch Dogs Legion is daar maar weer bewijs van. De nieuwe, aankomende Watch Dogs-game verscheen tijdelijk op de pagina van Amazon UK en is op dit moment weer verwijderd. Vlugge mensen hebben voor het verwijderen wel al gezien dat de game Watch Dogs Legion moet heten, zich in Londen afspeelt en dat je iedere NPC in de wereld kunt overnemen! Hoe ziek is dat?!

Watch_Dogs Legion is set in a near-future, dystopian version of London. It’s a post-Brexit world in which society, politics and technology have changed and altered London’s fortunes. London is one of the most iconic cities in the world and has had a massive influence on all of Western Culture for centuries… London makes total sense for WD, as the city has one of the highest surveillce levels in the world making this the perfect playground.

Watch Dogs 3 heeft aan Londen dus een ideale speelplaats voor een hacker-in-wording. Het is natuurlijk een miljoenenstad en als je naast verkeerslichten en blokkadepaaltjes ook gewone voetgangers kunt hacken heb je meer dan genoeg te doen. Voorganger Watch Dogs 2 had zelf een stuk minder serieuze toon dan de allereerste Watch Dogs, en de vraag is of het besturen van NPC's zorgt voor een geinige ervaring of juist zorgt voor een onwijs duister gedoe met mensen die random het verkeer in lopen. We zullen het zien.

Er bestaat natuurlijk een kans dat deze info niet klopt aangezien het nog niet officieel is bevestigd door Ubisoft. We hoeven waarschijnlijk niet zo lang meer te wachten op een onthulling, want Ubisoft staat gewoon op de komende E3 en gaat waarschijnlijk een flink aantal games, waaronder een Roller Derby-spel, aankondigen. Houd PU.nl in ieder geval in de gaten voor het heetste nieuws!

REACTIES (10) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord