Ubisoft komt met compensatie voor problemen Assassin’s Creed: Unity 

Ubisoft komt met compensatie voor problemen Assassin’s Creed: Unity 2014-11-26T17:23:52
Ubisoft heeft de klachten van de gamers over de problemen rondom Assassin's Creed: Unity luid en duidelijk gehoord en heeft compensaties aangekondigd. Kopers van de game krijgen gratis Dead Kings DLC en Season Pass houders krijgen een gratis Ubisoft titel om het leed te verzachten.

Assassin’s Creed: Unity heeft inmiddels zijn derde patch gekregen en begint al aardig te lijken op de game die Ubisoft oorspronkelijk voor ogen had bij lancering, maar bij gebrek aan tijd niet kon waarmaken.

De game had zoveel bugs en glitches dat we er een hele feature mee konden vullen en onze PK denkt zelfs dat dit het breekpunt is van de serie. Desalniettemin is het een erg vermakelijke game en is Ubisoft hard aan de weg aan het timmeren om de game bug en glitch-virij te maken. Vandaag is de derde patch verschenen die meer dan 300 ‘problemen’ oplost.

Dead Kings

Ubisoft wil sorry zeggen tegen kopers van Assassin’s Creed: Unity en komt met een compensatie. Alle Assassin's Creed: Unity-eigenaren krijgen gratis en voor niets de Dead Kings DLC. In deze DLC gaat Assassin Arno na al zijn wilde avonturen in Parijs opnieuw een avontuur beleven in het roerige Saint Denis.

Maar het betere nieuws is voor mensen met een Season Pass of Gold Edition. Deze spelers hadden namelijk al recht op de Dead Kings DLC, want die zit in de Season pass inbegrepen. Ubisoft biedt Season Pass houders daarom een gratis game aan uit de stallen van Ubisoft:

  • The Crew
  • Far Cry 4
  • Watch Dogs
  • Assassin’s Creed Black Flag
  • Rayman Legends
  • Just Dance 2015 (alleen voor PS4 en Xbox One)

Ja, dat is een freakin' mooie deal. Als je de bugs en glitches door de vingers kon zien, heb je nu mooi een gratis titel te pakken. 

Assassin’s Creed: Unity verscheen 13 november voor de Xbox One en PlayStation 4. Jan gaf de game een dikke 85 en Florian is druk bezig geweest met het kleinere broertje, Rogue

REACTIES (67) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord