Ubisoft CEO is wel te spreken over de Nintendo NX 

Ubisoft CEO is wel te spreken over de Nintendo NX 2016-09-23T13:43:53
Yves Guillemot, de CEO van Ubisoft, is enthousiast over de mogelijkheden die de Nintendo NX biedt. Volgens Guillemot gaat de NX gaming toegankelijker maken voor meer mensen. Het ontwerp van de console is blijkbaar zo radicaal anders dat de ervaring volledig nieuw is.

In een interview met IGN spreekt de CEO van Ubisoft, Yves Guillemot, zich uit voor de aankomende console van Nintendo. De Nintendo NX heeft hetzelfde potentieel om casual gamers aan te spreken als de Wii had. Dit komt volgens Guillemot door de aantrekkelijke interface van de console, die Ubisoft de kans biedt om een andere ervaring te bieden dan bij vorige consoles. Tijdens het evenement waar het interview werd afgenomen hield Guillemot tevens een presentatie, waarin hij de console als volgt omschreef:

[The NX] will be a fantastic machine. I think it's a really new approach, it's really Nintendo, coming with something new again. We love it.

Guillemot was eerder ook al lyrisch over de Nintendo NX, bij een aandeelhoudersvergadering noemde hij de NX de aangewezen console om meer casual gamers aan te trekken. De CEO van Ubisoft heeft geen nieuwe details onthuld over de Nintendo NX, waar we vooralsnog weinig over weten. Een van de weinige geloofwaardige geruchten die nu de rondte doen is dat de NX een hybride wordt tussen een handheld en een klassieke console. De CEO van The Pokémon Company hintte hier eerder deze week naar. Patenten van Nintendo USA voor een afneembare controller maken de geruchten iets geloofwaardiger.

Wat de Nintendo NX precies inhoudt weten we hopelijk later deze maand, dan zou Nintendo meer bekend maken als we insiders mogen geloven. Gezien het feit dat deze maand nog maar een kleine week telt, lijkt dat echter onwaarschijnlijk.

REACTIES (38) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord