Twee pro spelers League of Legends gebanned door grote bek 

Twee pro spelers League of Legends gebanned door grote bek 2013-01-21T14:40:10
Gamers met een enorm ego, zo kun je sommige pro's wel bestempelen. Gelukkig niet allemaal, maar twee koekebakkers van het League of Legends-circuit zijn gebanned door hun gescheld en negatieve houding!

Riot Games laat zich eens goed gelden door twee professionele League of Legends-spelers een ban op te leggen. De heren waren extreem goed in het gebruik van beledigende taal en blonken uit door hun negatieve houding! Klinkt als je het mij vraagt een beetje als de gemiddelde voetbalhooligan, maar Riot Games was het dus helemaal zat. Dat is ook logisch als je kijkt hoe vaak andere spelers deze twee stoere boys rapporteerden via het meldingsysteem.

Het gaat om de heren Mousesports’ enVision (Ilyas Hartsema) en Against All Authority’s Linak (Damien Lorthios). Beide zijn gepermabanned en zullen niet kunnen deelnemen aan de League of Legends Championship Series (LCS) Season 3 kwalificaties dit weekend. Niet dat ze zich nog ergens voor hoeven te kwalificeren, want ze zijn de rest van het jaar ook niet welkom op de LCS! '

League of Legends

Laten we eens kijken wat de mannen dan daadwerkelijk hebben uitgespookt. In maar liefst 29% van zijn matches werd enVision gerapporteerd, wat zes keer zo vaak is als de gemiddelde League of Legends-speler. enVision heeft echter nog meer accounts en op zijn JungleReject account werd hij 436 keer gerapporteerd in slechts 135 potjes! Het zal je dus ook niet verbazen dat hij al achttien straffen achter de rug heeft, waaronder twee bans voor zijn accounts. Tja, enVision is dus alles behalve een lieverdje!

Linak heeft ook het één en ander geflikt, al is dit minder indrukwekkend dan de prestaties van enVision. Over hem werd in 20% van zijn potjes geklaagd, waardoor hij al zeven keer eerder een straf opgelegd kreeg. Eén van zijn extra accounts kreeg al een ban, maar dit bleek niet veel te helpen. Volgens de ontwikkelaar werd het gedrag van Linak de afgelopen drie maanden steeds erger, ondanks het feit dat zijn team een steeds sterkere kans maakte om zich te kwalificeren voor het derde seizoen van de LCS. 

League of Legends

Beide spelers behoren deze maand tot de 0,06% van de EU-spelers die anderen het meeste lastigvallen. Als je het ons vraagt staat opgeruimd in dit geval bijzonder netjes en laten we vooral hopen dat het duo niet uitwijkt naar DotA 2! Hoe vaak krijg jij in League of Legends of DotA 2 te maken met gasten die zoveel mogelijk scheldwoorden en beledigingen in een enkele minuut proberen te proppen?

REACTIES (64) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord