Update: Instagram-foto van Emily O'Brien, Troy Baker en Norman Reedus is verdwenen  

Troy Baker heeft een rol in Death Stranding 2018-02-22T16:48:27
Troy Baker zit in Death Stranding! Is dit nieuws? Daar twijfelen wij ook nog over. Misschien was het juist nieuws geweest als de bekende voice actor er niet in had gezeten...

Update: De foto is pleiten

De foto is plotseling van Instagram verdwenen. Waarschijnlijk mocht dit nog niet bekendgemaakt worden door Hideo Kojima... oeps! We hebben de foto nog voor jullie om te bewonderen:

Troy Baker

En dit was de beschrijving van de post: 

Honored to be working alongside these two fine lads on @hideo_kojima 's new project Death Stranding. I'm a lucky gal ;) @bigbaldhead @officialtroybaker #hideokojima #deathstranding #motioncapture #playstation @sonygames @playstation #normanreedus #troybaker @deathstrandinggame #sonygames

Originele bericht:

Troy Baker is, naast Nolan North, de meest gebruikte stemacteur in de game-industrie. Het feit dat zijn stem gebruikt wordt voor Death Stranding, de nieuwe game van Hideo Kojima, is dan ook geen enorme verrassing. De stem van onder andere Joel in The Last of Us, The Joker in Batman: Arkham Origins, Booker DeWitt in BioShock Infinite en nog zo veel meer, staat samen met Norman Reedus en Emily O’Brien op Instagram, waarop ze hun samenwerking aankondigen. Yup, dat betekent dat Emily O’Brien ook in de game zit. Ze is een schrijver, actrice en dus stemactrice van onder andere Agent Iman Avesta in Batman: The Enemy Witin, Camille in League of Legends en Gamora in Guardians of the Galaxy: The Telltale Series.

Dat Norman Reedus aan het project meewerkt weten we natuurlijk allang, maar wat de rollen van de andere twee sterren zijn is nog onbekend. Het is nog niet eens duidelijk of ze alleen hun stem verlenen of dat ze dat ze volledig ge-motion captured worden. We willen wel even de kleding belichten van de twee mannen. Als je dit bij elkaar zet krijg je 'Babes ride out to write love on her arms’. Dit zijn allebei gewoon bestaande kledingstukken die misschien gewoon uit de kledingkasten van Reedus en Baker komen, maar je weet het nooit zeker wanneer Hideo Kojima betrokken is bij een project.

We weten nog steeds niet wanneer Death Stranding uit gaat komen voor de PS4. We weten überhaupt nog steeds niet veel. De meest recente trailer liet ons achter met meer vragen dan antwoorden. Hopelijk zien we snel meer van het krankzinnige brein van Hideo Kojima.

REACTIES (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord