Trailer top 5 week 6 2013 

Trailer top 5 week 6 2013 2013-05-10T14:19:59
Het einde van het koude winter weer is voorlopig nog niet in zicht en de ijzige wind in combinatie met dubbele sokken begint z’n tol te eisen. We hebben namelijk allemaal last van lopende neuzen en ruikende voeten! Ondanks dat, hebben we voor jullie weer een rete-strakke trailer top 5 in elkaar geknutseld. Lees dus snel verder wie de trailerkoning van de week is geworden.

5. Spartan Ops Episode 10 Trailer

Het eerste seizoen van Spartan Ops is bijna aan z’n eind gekomen en daarom reden genoeg om het voorproefje op aflevering 10 een plaatsje te geven in de top 5 van deze week. In de laatste episode wordt het plan van Jul ‘Mdama in werking gesteld en daarmee is de vernietiging van Infinity en haar crew een feit. Het is aan Spartan Palmer en de leden van Fireteam Majestic om hier een eind aan te maken. Heel spannend allemaal, maar jullie wisten natuurlijk al langer dat je voor spanning en sensatie niet alleen naar GTST hoeft te kijken. Toch?


4. Dead Space | A Journey Through Terror Part 4 of 4 | The Future: Dead Space 3

De launch van Dead Space 3 ligt alweer in het verleden, maar ondanks dat, wilden we jullie de laatste aflevering van A Journey Trough Terror niet onthouden. Na de ontsnapping van het Titan Station scheiden de wegen van Isaac en Ellie. Terwijl Isaac probeert om het verleden te laten rusten en ontsnapt is van de EarthGov naar een maan-kolonie, heeft Ellie besloten om een manier te vinden om de Markers voor eens en altijd uit te roeien. Ze sluit zich aan bij een kleine groep van EarthGov-soldaten waar Captain Robert Norton en Sergeant John Carver ook deel van uitmaken.


3. Nintendo 3DS - LEGO City Undercover: The Chase Begins

Chase Mcain is iemand die getrouwd is met z’n werk. Of ‘ie nou thuis op de bank zit, lam als een schaap van een bokbiertje of simpelweg aan het snoepen is van donuts, Chase houd altijd en overal een oogje in het zeil. Het Undercover-avontuur komt ook naar de Nintendo 3DS en daarmee kun je Mcain tijdens de verplichte familie-bezoekjes; boeven laten vangen, klimmen & klauteren, rondscheuren in auto’s die vierkanter zijn dan een LADA en dankzij de geweldige humor van de game is er gelukkig genoeg te lachen.


2. Crysis 3 - 7 Wonders Episode 6: End Of Days

The 7 Wonders of Crysis 3 is nog zo een coole serie die bijna is afgelopen. In de laatste aflevering steelt Prohpet natuurlijk weer de show. Het is maar goed dat de beste man het slagveld kent zoals z’n eigen broekzak, met alle gevaren en vijanden die op de loer liggen. Natuurlijk begaat Prophet weleens een slippertje, maar dat kan de beste overkomen. Edwin van Der Sar liet namelijk ook weleens een balletje door. Bekijk in aflevering 6 hoe Prophet alles wat hem voor de voeten loopt sniperend en knallend uit de weg ruimt.


1. Sly Cooper: Thieves In Time™ - Carmelita's Love Connection

Aangezien Valentijnsdag ons weer zakken vol met liefdesverklaringen bracht, des te meer medelijden we kregen met Carmelita Fox. Een pikante dame die in het dagelijks leven een baan heeft als Interpol Officier. Ze komt net uit een moeilijke relatie en probeert nu via internet-datingsites een geschikte lover aan de haak te slaan. Wat ze precies zoekt in een man dat weet ze niet, maar ze weet wel wat ze niet wil! Geloof ons maar, zolang hij kan koken, romantisch is, humor heeft met een dikke bankrekening, erg stoer is en als het effe kan ook zo een strakke buik met van die broodjes erop, is het allemaal prima. Fuck broodjes, wij zijn trots op onze Italiaanse bol. Hoe dan ook, wil jij graag een date met deze chick? Stuur ons dan effe een mail met je hobby’s en interesses.


REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord