Trailer Top 5: Week 19 

Trailer Top 5: Week 19 2013-05-10T14:27:10
Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor alle trailers van afgelopen week. In de trailer top 5 van vandaag maken we kennis met een nieuwe President, hebben we huursoldaten en zingen we een liedje over cowboys! Mix dat met wat goeie muziek en een druppeltje podhead swag en je hebt een heerlijke trailer top 5 à la tutti frutti!

5. Snoop Dogg – Way of the Dogg – gameplay launch trailer

Snoop moet haast wel gedacht hebben aan z’n derde album ‘Da Game Is to Be Sold, Not to Be Told’ bij het maken van Way of the Dogg, Snoop Dogg z’n eigen game. Een soort van fighting game op het ritme van één van de hits van The Doggfather. De game is al uit op Xbox Live Arcade, maar PlayStation Network, Android en IOS volgen later. We konden het niet laten om Snoop Doggie Dogg in de top 5 van deze week te plaatsen. 

4. Saints Row IV – Meet the President trailer

Na zware tijden van crisis was het volk toe aan een nieuwe President. Niet zo eentje die de hele dag staat te niksen terwijl ie aan zijn ballen loopt te voelen, maar juist een persoon die iemand rechtstreeks in z’n kloten schopt! Dames en heren, met trots stel ik jullie voor aan de nieuwe President van de U. S. fucking A! Een man die dicht bij het volk staat, letterlijk. Het is jammer dat Saints Row zichzelf niet meer zo serieus neemt sinds deel 3. Maar voor het ‘echte’ werk hebben we GTA. Toch?

3. Fuse Hired Guns Trailer

De release van de demo van Fuse gaat gepaard met een nieuwe trailer, waarin we kennismaken met twee van de vier leden van OverStrike 9. Isabelle bewijst dat mooi rood niet lelijk is. Deze chick is een ex-huurmoordenaar en hacker. Samen met Dalton Brooks, het eerst-als-een-dwaas-begint-te-beuken-en-daarna-pas-vragen-stelt type, gaan samen tegenwoordig door het leven als huursoldaten van Overstrike 9. De actievolle trailer van Fuse vinden we terug op nummer 3.

2. Call of Juarez: Gunslinger – The Story of Silas Greaves trailer

Jullie kennen natuurlijk allemaal verschillende verhalen van de verschrikkelijke legendes van het Wilde Westen; Billy the Kid, de gebroeders Dalton en natuurlijk Jesse James. Dit keer zullen we jullie een nieuw verhaal vertellen in de vorm van een liedje over Silas Greaves. Een gevaarlijke gunslinger waarvan jullie nog nooit gehoord hebben, maar de verschrikkelijke legendes van het Wilde Westen wel! Over een kleine twee weken kunnen we eindelijk weer de cowboy uithangen met Call of Juarez: Gunslinger. Yihaa, cowboy!

1. Wolfenstein: The New Order – reveal trailer

Vlak na Bevrijdingsdag heeft Bethesda de nieuwe Wolfenstein onthuld. Een betere timing was er simpelweg niet. Geruchten als een nieuwe Fallout of een nieuwe Elder Scrolls gingen al rond in de wandelgangen, maar niets was minder waar. Lees de preview van Jan voor meer info over de game, maar voor nu plaatsen we de reveal trailer van Wolfenstein op nummer 1. Je weet toch dat we gevoelig zijn voor gruwelijke trailers met goeie muziek?

REACTIES (20) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord