Third-person Call of Duty game in de maak? 

Third-person Call of Duty game in de maak? 2012-09-17T13:02:05
We blijven lekker nog even in de wereld van Call of Duty ronddwalen. Nu alle schijnwerpers op het event in Los Angeles zijn gericht, komen er allerlei leuke nieuwtjes naar buiten. Wat vinden jullie van deze: Slegdehammer werkte een halfjaar lang aan een third-person Call of Duty game! Het project is uiteindelijk gepauzeerd omdat ze gevraagd werden om aan Modern Warfare 3 mee te werken. Iets voor in de toekomst misschien?

Een third-person Call of Duty game, zoiets zet je aan het denken. We zijn het niet gewend maar het heeft serieuze potentie, mits het goed uitgewerkt wordt natuurlijk. Sledgehammer bleek nu enkele maanden bezig te zijn met een dergelijk project. Sterker nog, ze hadden min of meer al een prototype van de game op poten gezet. Daar wordt je nieuwsgierig van ja, maar als Infinity Ward langs komt met de vraag of je mee wilt werken aan de grootste franchise van het moment, hoe kan je daar ‘nee’  tegen zeggen?

Sledgehammer’s Michael Condrey licht het graag even toe:
“The opportunity to work on the biggest thing in the industry with Infinity Ward, that’s demonstrated that they know how to do exceptional software, was just an opportunity we couldn’t miss.”

“We had a prototype together that was pretty compelling, and it looked really good.”

Modern Warfare 2 heeft een third-person multiplayer mode, maar die wordt alleen gespeeld door de fanatiekelingen die een keer wat afwisseling willen. Een third-person CoD game klinkt aantrekkelijk, wat jullie?

REACTIES (38) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord