Theater Mode en Clan support in eerste Halo 4 update? 

Theater Mode en Clan support in eerste Halo 4 update? 2012-11-03T11:56:16
In een uitgebreide Q&A over Halo 4 bevestigde 343 Industries dat ze via een update graag de Theater Mode en mogelijkheden voor Clan-vorming willen stoppen in Halo 4. Die dingen haalden helaas de deadline niet.

De vragenronde staat volledig gepubliceerd op het Halo blog, maar het interessantst is dat er wat tipjes van de sluier worden gelicht over toekomstige updates. Waar de meeste triple A titels kiezen om eens in de paar maanden een grote title update te doen, wil 343 Industries liever een constante stroom kleinere toevoegingen creëren. Jessica O’Shea aan het woord:

“As we mentioned before, we plan to continue consistent and meaningful sustainment updates to improve and enhance player experience. Social constructs are something we too have missed since Halo 2, and we’re looking at interesting ways to improve those experiences in the not-too-distant future.”

Vrij vertaald: "Clan Support staat op de to do-lijst maar we zijn nog druk bezig met de launchvoorbereidingen en waarschijnlijk ben ik de komende week te dronken om ook maar een vinger op m’n toetsenbord te plaatsen."

Master Chief

Daarentegen zijn de plannen voor Theater Mode al wat concreter. Jessica schrijft dat deze mode uit de Campaign en Spartan Ops werd gesloopt vanwege tijdnood, rendering issues en grote aanpassingen aan de game-engine. Ze zijn echter wel van plan het in de nabije toekomst gratis beschikbaar te stellen.

Halo 4 lanceert aanstaande dinsdag en valt volgens Wouter een beetje tegen. Aan de andere kant, de multiplayer vond hij nog steeds vet en daar zal 343 Industries zich met deze updates voornamelijk op richten.  

REACTIES (23) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord