The Witcher 3 Patch 1.07 brengt grote nieuwe features 

The Witcher 3 Patch 1.07 brengt grote nieuwe features 2015-07-06T19:32:58
CD Projekt RED komt met waarschijnlijk de grootste update voor The Witcher 3 tot nu toe: patch 1.07 brengt onder andere de mogelijkheid om je items buiten je inventory op te slaan en een apart tabblaadje voor boeken. Goed nieuws dus voor de verzamelaars onder ons!

De ontwikkelaar van The Witcher 3 brengt regelmatig nieuwe patches uit, maar als je dacht dat het hier alleen om bug fixes gaat, heb je het mis. De zojuist aangekondigde patch 1.07 is een hele dikke en voegt enkele veelgevraagde features toe! Zo worden er speciale player stashes in de wereld beschikbaar, waar je al je spullen in op kunt slaan en niet meer allemaal met je mee hoeft te sjouwen. Ook wordt de inventory flink aangepast, met nieuwe opties om al je zooi te organiseren. Helemaal mooi is dat er een speciaal tabblad voor boeken komt, zodat ze niet langer tussen al je potions en oils en weet ik het wat allemaal komen te staan. Om het nog overzichtelijker te maken, worden alle boeken bovendien grijs nadat je ze gelezen hebt.

Daarnaast wordt het nu een stuk makkelijker om bij te houden welke ingrediënten en grondstoffen je nodig hebt om dingen te craften: formules en diagrammen kunnen worden gepind, zodat je bij shops snel kunt zien wat je moet kopen. Verder krijgt de game een alternatieve 'movement response mode' voor Geralt, al hebben we nog geen idee wat we ons daarbij moeten voorstellen.

Wanneer de update moet verschijnen wordt waarschijnlijk later deze week bekend, wanneer ook de volledige patch-notes zullen worden vrijgegeven. Zie hier een overzicht van de belangrijkste dingen in Patch 1.07:

  • A new, alternative (optional) movement response mode for Geralt.
  • A player stash for storing items, available in various locations throughout the game. Stash locations are marked on the player's map.
  • Crafting and alchemy components no longer add to the overall inventory weight.
  • Books are now placed in a dedicated tab in the Inventory and books that have already been read are properly grayed out.
  • Multiple sorting options are now available in the Inventory.
  • Alchemy formulas and crafting diagrams can be "pinned", meaning all components and ingredients required to make them will be conveniently marked in the Shop panel.
  • Dozens of fixes for quest related issues, both major and minor.
  • A few performance enhancements, including the optimization of FX, scenes and general gameplay.
  • Various improvements to horse behavior.

REACTIES (31) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord