The Witcher 3 voor PS4 Pro krijgt echt nog steeds een HDR-update 

The Witcher 3 voor PS4 Pro krijgt echt nog steeds een HDR-update 2018-03-29T15:03:42
Misschien ben je het ondertussen alweer vergeten, maar er is nog steeds een HDR-update onderweg voor Witcher 3: Wild Hunt. CD Projekt Red meldt dat er veel onverwachte bugs zijn die eerst moeten worden opgelost en vraagt spelers om geduldig te zijn.

We wachten nu al maanden op de HDR-update voor de Witcher 3: Wild Hunt. De eerste keer dat we van deze update hoorden, was ongeveer aan het begin van Tingles stageperiode - het mag dus wel eventjes duren. De Xbox One heeft in december al zijn oppoetsbeurt gekregen, maar die arme PS4 Pro-gebruikers zitten nog altijd met smacht te wachten.

Witcher 3

Marcin Momot, de Community Lead van CD Projekt Red, is daarom even op de Twitters gedoken om de situatie uit te leggen. Hij wil wachtende gamers geruststellen en laat weten dat de ontwikkelaar nog steeds hard aan de update sleutelt. Er zijn echter onverwachte bugs opgetreden, waardoor de release langer op zich laat wachten dan CD Projekt Red had ingeschat.

Momot laat trouwens weten dat The Witcher 3 er niet alleen puiker uitziet wanneer de update eindelijk af is. De update zal ook een aantal verbeteringen wat betreft gameplay met zich meebrengen. Deze verbeteringen zijn echter specifiek voor de PS4 Pro, dus mensen met een ‘normale’ PS4 lopen dit feestje jammer genoeg mis.

The Witcher 3: Wild Hunt  is nu te spelen op PS4, Xbox One en PC. Check vooral nog effe de review van Wouter en herinner hem eraan dat hij de game een te laag cijfer heeft gegeven - daar geniet hij echt elke keer weer van! Het verhaal van Geralt krijgt trouwens een epiloog in de vorm van een mod voor The Witcher 2. Deze mod wordt zelfs erkend door CD Projekt Red zelf en de gameplay die gisteren op het internet is geflikkerd ziet er veelbelovend uit. Verder zullen we voorlopig geen Witcher-games meer gaan zien, op Gwent na dan. Niettemin vecht Geralt nog een robbertje mee in SoulCalibur 6, en in de meest recente Nachtwacht kun je een behind the scenes-video bekijken over hoe the White Wolf deze transformatie heeft ondergaan.  

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord