The Witcher 3: '100 uur is speedrun!' 

The Witcher 3: '100 uur is speedrun!' 2014-06-15T15:12:25
Na drie kwartier behind closed doors met The Witcher 3, weten we het zeker: dit wordt de mooiste, meest afwisselende en gewoonweg grootste RPG ooit gemaakt. Zó groot zelfs, dat een rushrun je al 100 uur kost...

In een E3-achterafkamertje met voor de deur de lekkerste boothbabe ooit, toonde CD Projekt The Witcher 3. En om maar eens een understatement te gebruiken: die shit was zwaar indrukwekkend. Episch, zelfs. Bij het journaille kwamen emoties vrij die je normaal alleen tijdens een spannende voetbalwedstrijd of in de slaapkamer ziet. Ja, het was geweldig. 

Eén van de redenen voor het jizzfestijn was de gigantische open wereld. The Witcher 3 kent dan ook een speelduur om U tegen te zeggen; volgens CD Projekt kost zelfs een speedrun je al zeker 100 uur! Maar echt:

"The massive size of the open world. I’ve been there, I’m building it, and…it’s good. It’s a lot of content really, we advertised the game to have 100+ hours of gameplay, whomever finishes the game in 100 hours will get a medal because it’s gonna be a speedrun, there’s a lot of content!"

Normaal hebben we een best goed afgesteld zintuig tegen dergelijke PR-achtige bullpraatjes. Maar damn, we hebben die shit gezien, man. En het zou zomaar kunnen kloppen! HYYYPED!!!

the witcher 3

REACTIES (46) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord