The Crew komt naar Xbox 360 

The Crew komt naar Xbox 360 2014-08-13T14:05:51
The Crew wordt een enorm spel, je reist met al je vrienden door heel de VS heen en daar doe je aardig lang over. Kust naar kust rijden kost al anderhalf uur, als je in één keer doorrijdt. Wouter kon niet geloven dat ze het spel naar de Xbox 360 gaan brengen, maar het is echt zo.

Het is even aankijken hoe goed het Asobo Studio, leading developer, het er vanaf gaat brengen. Een current-gen game omzetten naar een last-gen game? Het is hopen dat het spel er niet slechter uitkomt dan voor current-gen. En het is hopen dat de release voor zowel mensen met een current-gen console als voor mensen die current-gen nog steeds next-gen noemen(kuch, Katrien), smooth verloopt.

Vanwaar de keus om mensen met een Xbox 360 mee te nemen? Ubisoft wil graag dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van het spel. Dat vertelt Tony Key, senior vice president of sales and marketing.

"The Crew was originally built for the new generation of consoles, but we have always had a desire to make it accessible to as many people as possible. We're excited to bring The Crew's same core features, massive scope, mission variety and overall driving experience to Xbox 360 players."

De mensen die nog steeds trouw op hun Xbox 360 gamen kunnen The Crew vanaf 11 november aanschaffen, net als alle anderen.

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord