Thanos mashup nu speelbaar in Fortnite 

Thanos mashup nu speelbaar in Fortnite 2018-05-08T12:11:36
Vandaag kunnen spelers de nieuwe update Fortnite X Avengers: Infinity War mashup spelen.

Gisteren kregen we via het officiële Twitter account van Fortnite te horen dat er een mashup evenement vandaag gaat uit komen van Fortnite: Battle Royale en Avengers: Infinity War. Er kan in deze tijdelijk speelbare mode gespeeld worden met de Mad Titan die alle bioscopen nu terroriseert: Thanos. Gisteren werd al door Entertainment Weekly de eerste informatie vrijgegeven waaronder de naam van het evenement: Infinity Gauntlet Limited Time Mashup. In deze mode gelden dezelfde regels als in Battle Royale met als grote toevoeging de Infinity Gauntlet. Als je deze handschoen met kleurrijke stenen te pakken krijgt dan heb je de krachten van de Infinity Stones.

Fortnite Server down

Nadat de servers vannochtend offline waren gehaald om de update klaar te zetten kunnen we dan nu eindelijk met Thanos spelen.

Thanos Fortnite

Om een beeld te krijgen over hoe er gespeeld moet worden en hoe alles werkt heeft Epic Games een lijst met informatie uitgebracht. Bij de de update zijn er ook patch notes vrijgegeven en hebben we de belangrijkste even eruit gehaald:

 • Mashup Details
 • Early in the match, a meteor will land in the storm safe zone, delivering the Infinity Gauntlet.
 • Any player who uses the Infinity Gauntlet will transform into Thanos.
 • If Thanos is eliminated, the Gauntlet will fall to the ground, free for the taking. If it sits unused for too long, it will disappear until another meteor appears.

Last player standing will be the victor!

Thanos Details

 • Ability 1 - A mighty punch that knocks enemies back and destroys structures.
 • Ability 2 - Thanos flies towards the ground, hitting an area for knockback and damage.
 • Ability 3 - Harness the energy of the Power stone to fire a blast that deals damage over time.
 • Ability 4 - A super-jump that can vault Thanos over all but the largest obstructions.
 • Thanos has both shields and health. When he eliminates another player, his shields regenerate. His health never regenerates.
 • Thanos doesn't take fall damage.
 • Thanos does not build, use weapons or things like launch pads. He has no need for such petty human devices.

Storm + Map

 • Maximum match length is roughly 15 minutes.

Loot

 • Only Rare, Epic & Legendary weapons will be spawned.

Naast de komst van Thanos en de Infinity War evenement is er vandaag ook de Shadow Ops skin uitgebracht samen met de Silver Fang pickaxe. 

Fortnite Shadow Ops

Wil je weten hoe je moet pwnen in Fortnite? Check dan onze tips. Optimaliseer je taktieken met de rekenmachine tool voor Battle Royale.

Nog veel meer Fortnite-dingen vind je onder deze link

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord