Tech blogger: ‘Xbox 720 announcement 21 mei’ 

Tech blogger: ‘Xbox 720 announcement 21 mei’ 2013-04-08T17:10:58
Paul Thurrott, een welbekend persoon onder de tech bloggers, beweert dat de nieuwe Xbox op 21 mei wordt aangekondigd en zelfs in de loop van november in de schappen zal liggen! Verder heeft hij ook nog een paar andere interessante uitspraken...

Tijdens een What the Tech podcast, verraste Paul Thurrott ons allemaal met zijn inzichten van de next-gen Xbox. Niemand weet waar hij zijn informatie vandaan heeft, dus niks kan officieel genoemd worden. Toch had hij flink wat boeiends met ons te delen.
Hier een korte samenvatting van de meest schokkende details. Wil je liever het langdradige verhaal? Kijk eens aan, we zetten de gehele podcast hier voor je neer!

Twee versies van de nieuwe Xbox?

Schijnbaar waren er twee soorten versies van dit next-gen apparaatje; de Durango en de Yumo, een non-gaming kast gericht op ander soort entertainment. Blijkbaar is Jan niet de enige met een glazen bol, wat meneer Thurrott kan ook in de toekomst kijken! Hij beweert dat we de Yumo nog te zien gaan krijgen, in ieder geval ergens na de release van de ‘echte’ next-gen Xbox.

De prijskaartjes

Er komt, volgens de tech blogger, ook nog een nieuwe Xbox 360 genaamd ‘Stingray’ en zal maar een schamele $99 kosten.
Over de nieuwe Xbox was hij vrij specifiek en zeker van zijn zaak.

“Durango is going to be expensive [laughs], you know $500, $300 for the subscription model, that kind of thing, but you know, Blu-ray, blah blah blah, but the thing that interest me, going back and looking at some of the stuff I got a long time ago, it actually says ‘must be internet-connected to use’ in the notes. And that’s all I have, but it does say that.”

Blijkbaar is hij ook een van de weinigen, die zich totaal niet stoort aan dat hele ‘altijd online’ gebeuren.

De aankondiging

Uit betrouwbare bronnen, zou Thurrott ons kunnen mededelen dat de aankondiging van de nieuwe Xbox eigenlijk 24 april zou zijn! Dat was dan nog maar een paar nachtjes slapen. Toch hebben ze de datum vanwege vage redenen verzet naar 21 mei.
Ook zullen we beetje voor beetje meer gaan zien, nog voor de E3, tijdens verschillende game events, als we Thurrott moeten geloven.

Het klinkt vrij legit en de dude lijkt verstand te hebben van dit soort ditjes en datjes, maar toch hebben wij onze vraagtekens hierbij. Wat is zijn bron? Of is alles berust op ervaring, kennis, sterke vermoedens en misschien een beetje hoop? We zullen zien of zijn voorspellingen uitkomen, beginnende bij 21 mei…

Update: Een andere bron backt in ieder geval Thurrotts uitspraak over de Xbox aankondiging! The Verge laat weten dat ook zij vermoeden dat 21 mei de grote dag zal zijn.

“Windows watcher Paul Thurrott revealed recently that Microsoft is planning an Xbox event for May 21st, and we understand this date is accurate."

Het begint er op te lijken dat we in mei meer zullen weten over de next-gen Xbox! Al enthousiast?

REACTIES (17) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord