UPDATE: Take-Two: 'We hebben nooit gesproken over story DLC voor GTA 5'  

UPDATE: Take-Two: 'We hebben nooit gesproken over story DLC voor GTA 5' 2015-05-20T18:16:32
Wie hoopt op een grote singleplayer uitbreiding voor GTA 5 komt voorlopig misschien bedrogen uit; het moederbedrijf van Rockstar ontkent ooit gesproken te hebben over mogelijke story DLC. Dit terwijl Rockstar zelf toch andere dingen heeft beloofd.

Update:

Het blijkt een hoop gedoe om niks, want zoals sommigen van jullie in de comments al aangaven heeft Take-Two de uitspraak van Zelnick inmiddels al teruggenomen en erkend dat Rockstar wel degelijk dingen heeft gezegd over story mode content. Ze laten het verder aan Rockstar zelf om meer informatie te delen, wanneer zij daar klaar voor zijn.

Origineel bericht:

Tijdens de presentatie van de nieuwste kwartaalcijfers van Take-Two Interactive, het moederbedrijf van onder andere Rockstar Games, werd CEO Strauss H. Zelnick gevraagd of de beloofde grote, story-based DLC voor GTA 5 nog steeds op de planning stond. Hierop antwoorde Zelnick simpelweg dat er nooit over dit soort DLC gesproken is:

"No, we haven't discussed any story-based downloadable content. We did talk about the Heists and they've been released."

Dit is opvallend, omdat Rockstar zelf sinds de lancering van GTA 5 in 2013 regelmatig heeft aangegeven grote plannen te hebben om het verhaal van Michael, Franklin en Trevor uit te breiden. Bovendien heeft Shawn Fonteno, de acteur achter Franklin, vorig jaar zijn mond voorbij gepraat in een interview en gezegd hard te werken aan grootse DLC voor GTA 5.

Betekent de uitspraak van de grote baas van Take-Two dat we voorlopig wel kunnen zwaaien naar deze nieuwe singleplayer content? Of verrast Rockstar ons binnenkort gewoon met een uitbreiding of twee, zoals we die ook gezien hebben bij Grand Theft Auto 4? We houden je op de hoogte.

Bedankt voor de tip, EarlyGamer!

REACTIES (25) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord