Take-Two CEO enthousiast over online mogelijkheden Red Dead Redemption 2 

Take-Two CEO enthousiast over online mogelijkheden Red Dead Redemption 2 2017-02-08T11:57:18
CEO van uitgever Take-Two Strauss Zelnick heeft in een investors call gezegd erg enthousiast te zijn over de online mogelijkheden van Red Dead Redemption 2. De aankomende Rockstar-game is iets waar veel gamers al sinds het uitspelen van het eerste deel op zitten te wachten en staat gepland voor dit najaar. Volgens de CEO zal Red Dead Online ook niet gaan concurreren met GTA Online.

Uitgever Take-Two is erg enthousiast over de online mogelijkheden van Red Dead Redemption 2, meldt Gamespot. CEO Strauss Zelnick heeft dit in een investors call gezegd. Zelnick begon door een vergelijking te trekken met de originele Red Dead Redemption, die meer dan 15 miljoen keer over de toonbank is gegaan, waarvan 8.5 miljoen in het eerste jaar na release. Het is alleen maar te verwachten dat Take-Two boven deze immens goede verkoop uit wil stijgen. "We zijn ontzettend enthousiast voor de game. Niet alleen voor Red Dead Redemption 2, maar ook voor de online funtionaliteit die we gaan bieden. Rockstar zal meer over Red Dead zeggen, maar er is duidelijk een grote anticipatie bij onszelf als uitgever en de consument."

Ondanks zijn enthousiasme denkt de CEO niet dat de online componenten van Red Dead 2 zullen concurreren met die van GTA V. Zelnick: "De enige factor die tot concurrentie zal leiden is het feit dat ons succes door kwaliteit gedreven wordt. Zowel het verwachte succes van Red Dead Redemption 2 als het huidige succes van GTA Online komt door de bijzondere kwaliteit die we als bedrijf met onze producten brengen." 

red dead

We kunnen binnenkort waarschijnlijk meer informatie over de game van ontwikkelaar Rockstar verwachten. Zelnick is van mening dat Take-Two al hun releases in het verleden altijd uitgebreid hebben ondersteund. "We zijn ontzettend trots op de marketing teams binnen ons bedrijf. We ondersteunen al onze releases en je zal zien dat, net als met al onze vorige producten, Red Dead Redemption 2 hier geen uitzondering op is."

Er is op een korte, nietszeggende teaser nog helemaal niks bekend over Red Dead 2. Het spel staat gepland voor het najaar en hopelijk krijgen ze niet te maken met dezelfde delays die GTA V ook had. 

 

REACTIES (24) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord