"Super Smash Bros. geen toekomst met alleen competitieve spelers" 

"Super Smash Bros. geen toekomst met alleen competitieve spelers" 2015-01-04T16:28:02
Sakurai zou best wel een hardcore versie van Super Smash Bros. kunnen ontwikkelen, maar hij wil het gewoon lekker niet. Het is immers veel leuker als iedereen op zijn eigen manier kan genieten van een lekker robbertje vechten.

De grote man achter Super Smash Bros., Masahiro Sakurai, sprak in een interview over zijn gedachten wat betreft de serie. Hij had het over patches, zijn persoonlijke plannen en de toekomst van de serie. Maar wat wellicht het meest interessant is, is zijn stelling over de fanbase. Zijn (vertaalde) uitspraak luidt als volgt:

"If we direct Smash only at the competitive players, it will have no future."

Sakurai zegt dat hij best wel een hardcore Super Smash Bros. zou kunnen maken, die sneller is en meer knoppencombinaties gebruikt. Hierdoor zouden beginnelingen zich echter totaal niet meer aangetrokken voelen tot de serie. Door middel van het magische credo ‘easy to pick up, hard to master’, moet iedereen plezier beleven aan de serie.

Super Smash Bros. for Wii U

En dat is ook precies wat men vaak ziet bij een Super Smash Bros. game. Ongeacht je skill is het altijd lachen, gieren, brullen. Of zouden jullie wel graag een genadeloos moeilijke versie zien? Laat het weten!

REACTIES (43) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord