Super Mario Maker 2 verdubbelt al bijna aantal verkochte fysieke exemplaren voorganger 

Super Mario Maker 2 verdubbelt al bijna aantal verkochte fysieke exemplaren voorganger 2019-07-02T11:32:23
Super Mario Maker 2 heeft enkele dagen na zijn release al bijna twee keer zoveel exemplaren verkocht als het eerste deel in de serie. Tevens stoot het spel Crash Team Racing Nitro-Fueled van de top van de lijst af wat betreft verkoopcijfers in het Verenigd Koninkrijk.

Super Mario Maker 2 heeft in zijn eerste week op de markt al bijna het dubbele aantal fysieke sales behaald als zijn voorganger. Natuurlijk, het eerste deel was alleen verkrijgbaar op de niet al te succesvolle Wii U, maar dit is toch een indrukwekkende prestatie. Mario Maker stoot hiermee Crash Team Racing van de nummer één plek af wat betreft verkoopcijfers in het Verenigd Koninkrijk, nadat ze er nog geen week op stonden.

De release van Super Mario Maker 2 lijkt een positief effect te hebben op de verkoopcijfers van de Nintendo Switch en de grote games voor de console. Mario Kart 8: Deluxe zag zijn verkoopcijfers deze week bijvoorbeeld stijgen met 39%, waardoor het van nummer acht naar nummer vijf verhuist. Super Smash Bros keert terug in de top tien dankzij een stijging van 14%, terwijl The Legend of Zelda: Breath of the Wild met een enorme stijging van 66% net op nummer elf terecht komt.

Super Mario Maker 2

Hier is de top 10 best verkochte games van de afgelopen week in het Verenigd Koninkrijk, met vier nieuwkomers op nummer 1, 3 en 4.

  1. Super Mario Maker 2
  2. Crash Team Racing Nitro-Fueled
  3. F1 2019
  4. Judgement
  5. Mario Kart 8
  6. Red Dead Redemption 2
  7. Grand Theft Auto V
  8. Assassin’s Creed Odyssey
  9. Bloodstained: Ritual of the Night
  10. Super Smash Bros Ultimate

Meer te weten komen over Super Mario Maker 2? Lees hier de review van Jurjen. Lees hier waarom Karim vindt dat Super Mario Maker 2 beter is dan het eerste deel. 

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord