Stuur je YO!POST! post! 

Stuur je YO!POST! post! 2012-11-01T14:01:33
De muur zit weer vol en de postzak riekt nog steeds naar een natte hondenanus, maar het nieuwe seizoen van YO!POST! is weer volop in gang! Mede dankzij jullie brieven, mails en post is het weer een spektakel van jewelste. Maar het heet niet voor niets YO!POST!, de post blijft nodig!

En daarvoor hebben we jullie nodig! Wil jij graag dat jouw brief wordt behandeld door die dikke en die kale? Stuur dan je vraag, opmerking, hilarische anekdote, ballonnenhondje, tekening, foto, een PU kapstok van mahoneyhout, of je moeder op naar  Postbus 3389, 2001 DJ te Haarlem, mail naar redactie@pu.nl, druk op het duimpje van Facebook en laat een bericht achter, tweet ons of laat een comment hieronder achter. 

Mocht je nu nog niet overtuigd zijn, bedenk dat dat de hele redactie bij elke brief die binnenkomt, het volgende liedje zingt:

REACTIES (16) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord