Striker Force 7: Cristiano Ronaldo probeert in te haken op superheldenhype 

Striker Force 7: Cristiano Ronaldo probeert in te haken op superheldenhype 2019-05-06T12:26:15
Topvoetballer Cristiano Ronaldo heeft het samenbrengen van voetbal en superhelden zijn missie gemaakt en brengt daarom de superhelden-comic Cristiano Ronaldo’s Striker Force 7 uit, met uiteraard zichzelf in de hoofdrol. De man kan namelijk wel wat schaamteloze zelfbevlekking gebruiken!

In een wereld waar wereldberoemde voetballers ineens super toevallig ook superheldenfans zijn, staat Cristiano Ronaldo op om zijn 'passie' voor voetbal en superhelden samen te brengen. Hij brengt namelijk een superhelden-comic uit met de naam Cristiano Ronaldo’s Striker Force 7, met hemzelf groot in de hoofdrol.

In the same way football connects cultures and people around the world, I believe great animated characters and heroes can do the same and that’s why I am excited to bring together these passions of football and superheroes through this project and share it with my fans.

Het is een onwijs nobel streven om deze twee werelden samen te laten komen, vooral omdat Ronaldo het natuurlijk voor niets anders dan zijn fans doet. De comic is met een geanimeerde trailer, waarin we de hoofdrolspeler aan zien komen om handtekeningen uit te delen bij een nieuw stadion, ingeluid, en om je mee te laten genieten van de goedhartige missie van Cristiano Ronaldo laten we deze trailer graag hieronder zien:

Mocht jij Cristiano Ronaldo willen helpen met het samenbrengen van voetbal en superhelden kun je op deze website de Collector’s Edition of zelfs een Ultra Rare Collector’s Edition al pre-orderen voor respectievelijk 9,95 en 19,95. Vermoedelijk zijn er wel betere comics dan dit, maar niet met een voetballer in de hoofdrol natuurlijk!

Wil je meer weten over een superheldenverhaal dat niets met voetbal of voetballers? Check dan hier onze spoiler-cast van Avengers: Endgame! Heb je Endgame nog niet gezien? Check hier dan onze spoilervrije review!

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord