Streamer van de Maand verkiezingen gaan los! 

Streamer van de Maand verkiezingen gaan los! 2016-01-08T15:22:19
2016 wordt het jaar van de Power Unlimited streams, want we starten vanaf januari met de Streamer van de Maand verkiezingen en bovendien komt PU LIVE weer terug, in een andere vorm.

Om te vieren dat we sinds deze week 5.000 volgers (volg ons hier) hebben op ons Twitch kanaal en simpelweg omdat het 2016 is, gaan we extra toffe dingen met het Power Unlimited Twitch kanaal! Zo roepen we de Streamer van de Maand verkiezingen in het leven, de verkiezingen waarin de jullie, de community, samen met de streamers en een ingenieus puntensysteem de PU Streamer van de Maand bepalen.

Streamer van de maand

        

Hoe werkt dat?

In de één na laatste week van de maand komt er een artikel online met een poll waarin je kunt stemmen op de streamer die volgens jou Streamer van de Maand is, in de comments kun je eventueel kwijt waarom je op wie hebt gestemd en wat je favoriete momenten waren, ook die comments tellen we mee, mits ze ontzettend hout snijden natuurlijk. Vervolgens tellen we de stemmen en dan worden die resultaten, met een onnavolgbaar systeem dat ik nog moet bedenken, verrekend met de stemmen van onze streamers en het aantal keer dat de streamer in kwestie heeft gestreamd.

Superslim die Tjeerd

        

PU LIVE

En dan is het zover, de Streamer van de Maand wordt verkozen en bekend gemaakt in PU LIVE, dat vanaf 2016 op elke laatste donderdag van de maand is en begint om 16:30. Het wordt een andere show, met meer interactie, waarin jij als kijker je avondeten kunt verdienen en er elke maand toffe extraatjes zijn voor onze subs, maar daarover later meer.

Het is dus heel simpel, vanaf nu kijk je al onze streams, dan kun je tenminste eerlijk stemmen! Zo speelt Veras vanavond Just Cause 3 vanaf 19:00 uur. Kijken doe je op ons Twitch kanaal, maar als je lui bent, kijk je het gewoon hieronder:

 

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord