Stem de Avondploeg en PU naar de Gouden RadioRing 

Stem de Avondploeg en PU naar de Gouden RadioRing 2012-09-17T13:00:36
Mooi om te weten: de gouden keeltjes van Power Unlimited presteren blijkbaar niet onder de maat. Het radioprogramma ‘De Avondploeg’ op SLAM!FM, waarin wij ook iedere week te horen zijn (elke dinsdagavond tussen 21:00 en 21:30!), is genomineerd voor de prestigieuze radioprijs de Gouden RadioRing. Stemmen dus, Baklappen!

Zoals de echte PU achterban uiteraard weet, zijn Ward, Wouter, Tjeerd en Maarten iedere week met kersverse gameweetjes te horen op SLAM!FM, in hun eigen kleine show genaamd ‘The Gameroom’. Dit is onderdeel van het programma ‘De Avondploeg’ dat gepresenteerd wordt door de twee verbale mafkezen, DJ’s Ivo van Breukelen en Daniël Lippens.

Wij verzamelen wekelijks het meest besproken, meest opvallende nieuws, gieten hier wat Baklapsap overheen, reviewen de bruutste games en maken vele SLAM!FM luisteraars blij met te winnen prijzen. Het is dan ook niet zo heel vreemd dat ‘De Avondploeg’ genomineerd is voor de Gouden RadioRing, want het heeft per slot van rekening het meest briljante radio-videogameprogramma op de aarde in z’n programmering. Het zat er gewoon aan te komen…

Anyway, om deze prestigieuze ring te winnen hebben wij (en vooral Ivo en Daniël) wel steun nodig van onze trouwe lezers. Het zou dus erg cool zijn als je het volgende voor ons doet:

  • Bellen naar: 0909 8851
  • Een SMS sturen met de tekst ‘Ring 1’ naar 9090.

De stemming loopt vanaf vandaag 16:00 uur tot morgen 20:00 uur, dus stel die shit niet uit!

REACTIES (33) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord