Star Fox Grand Prix racegame komt naar Nintendo Switch

Star Fox Grand Prix race-game komt naar Nintendo Switch? 2018-05-15T09:49:56
Star Fox Grand Prix komt volgens geruchten naar de Nintendo Switch als eerste racegame binnen de franchise.

Op Reddit en Nintendo Insider circuleren geruchten dat er sprake zou zijn van een Star Fox racegame genaamd Star Fox Grand Prix. Retro Studios schijnt te werken aan deze titel die exclusief uit moet komen voor de Nintendo Switch. Star Fox Grand Prix zou een racegame moeten worden dat op een mengeling lijkt van F-Zero en Diddy Kong Racing, met een adventure mode dat doet denken aan die van Diddy Kong Racing (Nintendo 64) en een open wereld waarin je kan rond rijden (of in dit geval zweven of vliegen) inclusief boss fights.

Star Fox Grand Prix

Het concept van een Star Fox racegame zou kunnen voortkomen uit het einde van The Curse of Pigma (Star Fox Command). Hierin wordt alles van Fox afgenomen door Star Wolf waardoor Fox voorstelt om met pensioen te gaan en coureur te worden in race-wedstrijden.

De eerste geruchten kwamen vanuit een Reddit post gemaakt door DasVergeben. Daarna is er via 4chan een reactie geplaatst met de woorden ‘All true’ met daarbij een foto van het logo.

Star Fox Grand Prix

Omdat de geruchten op basis van Reddit- en 4chan-berichten de wereld in zijn geholpen kunnen we nog weinig zeggen over de validiteit ervan. Met E3 2018 voor de deur is het niet raar dat er dingen gelekt worden, maar voor nu zijn het alleen nog maar geruchten. Aan de andere kant zijn er wel meer waarheden gelekt via 4chan en Reddit...

Voor alle informatie over E3 2018 en wat onze plannen zijn check je natuurlijk ons speciale dossier!

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord