Spring Update vanaf vandaag te downloaden Battlefield 1 

Spring Update vanaf vandaag te downloaden voor Battlefield 1 2017-04-28T11:00:29
Battlefield 1 heeft vandaag een flinke lente-update gekregen. De Spring Update voegt onder meer clans tot wel honderd mensen en 'medic revival intent' toe aan de game.

De lente is al een flinke maand hier, de zon begint zich steeds vaker te vertonen en dat betekent voor DICE dat het hoog tijd is om de beloofde Spring Update van Battlefield 1 te lanceren. Deze update voegt Platoons, 'medic revival intent', meerdere server-opties en nieuwe wapens toe aan de game. De Spring Update is vanaf dit moment te downloaden en is 2.3GB groot.

Battlefield 1

Battlefield 1 krijgt dus officieel clans in de vorm van Platoons. In deze groepen kunnen honderd gamers samenkomen om in teamverband bepaalde gamemodes te spelen. De Platoons zijn hiërarchisch opgebouwd. De maker van een Platoon neemt de rol aan van generaal, die de rechten krijgt om een embleem te maken, de naam en tag op te stellen en de toelatingseisen in te stellen.

De kolonel en luitenant staan hieronder en delen het recht met de generaal om de kolonel te vervangen. Het is mogelijk om je bij meerdere Platoons aan te sluiten, maar je kunt er maar één tegelijkertijd vertegenwoordigen. Wanneer een squad bestaat uit vier leden van hetzelfde Platoon, wordt een vaan met het embleem achtergelaten bij veroverde vlaggen tijdens de Conquest-modus, wat best wel cool klinkt.

Het wordt met deze update ook mogelijk om als medic te communiceren naar iemand die down is dat je hem wil komen reviven. Hierdoor wordt het probleem opgelost dat je een halve minuut ligt dood te bloeden, wachtend op de medic die nog geen vijf meter van je lichaam af staat en die je vervolgens volkomen negeert. Met communicatiemogelijkheden van beide kanten worden de levens van zowel de medic als gevallen soldaten flink verbeterd.

Battlefield 1

Daarnaast krijgen serverbeheerders meer opties bij het instellen van hun eigen servers. Ze kunnen nu een wachtwoord instellen, minder spelers toelaten voordat een ronde begint en andere gebruikers beheerdersrechten geven. Tot slot krijgt Battlefield 1 meer wapens. De Hellriegel 1915 Defensive, Selbstlader 1906 Sniper, Huot Automatic Optical en deMartini-Henry Sniper zijn per klasse vrij te spelen vanaf level 10.

Klinkt als een hele hoop meer beter voor iedereen. Alle details van de Spring Update zijn hier te lezen.

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord