Spider-Man krijgt day one patch, verhaal duurt 20 uur 

Spider-Man krijgt day one patch, verhaal duurt 20 uur 2018-08-28T10:05:44
Terwijl Wouter bezig is met de review van Marvel’s Spider-Man, horen we vandaag dat de main story zo’n 20 uur in beslag gaat nemen. Ook brengt de PR-man van ontwikkelaar Insomniac naar buiten dat zij een day one patch zullen lanceren.

James Stevenson, de PR-man van Insomniac, heeft op Twitter antwoord gegeven op enkele vragen van Spidey-fans. Allereerst maakte Stevenson bekend dat Spider-Man een day one patch zal krijgen, maar hij vertelde niet hoe groot deze zal zijn. Over de precieze ruimte die Spider-Man op je PS4 gaat innemen bleef Stevenson ook onduidelijk, maar hij zij dat we zeker 45 GB mogen reserveren op onze PS4. Een flinke package dus!

Details over de day one patch kunnen we volgens Stevenson verwachten als de launch van volgende week een stukje dichterbij is. Over de inhoud van deze patch is weinig bekend, behalve dat deze 'opties voor toegankelijkheid’ toevoegt. Verdere uitleg over deze opties blijft echter achterwege.

Tenslotte zegt Stevenson dat de gemiddelde speler zo’n 20 uur bezig is met alleen de main story op de normale moeilijkheidsgraad, dus wij zijn héél benieuwd hoe lang Wouter bezig is met Spider-Man. Die hem overigens op de hoogste moeilijkheidsgraad speelt, dus hij zit al ver over de 20 uur heen.

Kan je nou niet wachten om bad guys in elkaar te stampen met de webslingeraar, check de preview van Jacco of de 20 minuten durende gameplay-trailer hieronder!

REACTIES (16) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord