Speedrunner staat met alle Dark Souls 3 records op de eerste plek 

Speedrunner staat met alle Dark Souls 3 records op de eerste plek 2018-02-12T20:11:37
Dark Souls 3 is, ondanks dat het best een lastig spelletje is, zeer populair om te speedrunnen. Het is Engelse speedrunner Nemz38 gelukt om op elke categorie de eerste plek te behalen.

Dark Souls 3 staat onder andere bekend om zijn hoge moeilijkheidsgraad. Er zijn echter een heleboel speedrunners die hier geen boodschap aan hebben. Die spelen de game gerust uit in een paar uurtjes alsof het niks is. En dan heb je Engelse speedrunner Nemz38. Hij heeft het gepresteerd om in twee maanden tijd op de eerste plek terecht te komen voor elke geregistreerde categorie op Speedrun.com. Dit zijn er maar liefst acht:

  • Any% met een tijd van 35 minuten en 9 seconden
  • Any% No TearDrop in 42 minuten en 9 seconden
  • All Bosses in 1 uur, 21 minuten en 12 seconden
  • Any% Current Patch in 42 minuten en 59 seconden
  • SL1 All Bosses in 1 uur, 36 minuten en 46 seconden
  • All Bosses (No Major Skips) in 1 uur, 25 minuten en 37 seconden
  • All Achievements in 12 uur, 37 minuten en 54 seconden
  • Boss Rush Mod in 24 minuten en 28 seconden

Dark Souls 3

Dat zijn nog eens tijden. Je kunt alle volledige runs terugkijken op Speedrun.com. Wij vinden de All Bosses run wel het meest indrukwekkend, dus die kun je hier bekijken! Dark Souls 3 is trouwens een geweldige game die je zeker een keer moet spelen.

Lees alles over Dark Souls 3 in onze review, geschreven door Samuel. Als je liever het eerste deel speelt, kun je als je eventjes geduld hebt de remastered-versie ervan spelen op Xbox One, PS4, PC en zelfs Nintendo Switch. Deze remaster komt op 25 mei uit. PS4-eigenaren kunnen zelfs deze geweldige collector's edition scoren, al kost het je wel een klein fortuin.  

REACTIES (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord