Speedrun record Super Mario Odyssey drie keer verbroken in tien dagen 

Speedrun record Super Mario Odyssey drie keer verbroken in tien dagen 2018-04-06T15:18:30
Super Mario Odyssey wordt helemaal kapot gespeeld door speedrunners. In de afgelopen tien dagen is het wereldrecord drie keer verbroken.

Er is een wedstrijdje aan de gang tussen twee Super Mario Odyssey-speedrunners. Voor een tijd stond het wereldrecord van de Canadees NicroVeda van 1:04:00 bovenaan en niemand kwam in de buurt om die tijd te verbreken. Totdat een Amerikaan genaamd nedeahS op 2 maart ineens een tijd van 1:03:58 wist neer te zetten.

Dit kon NicroVeda natuurlijk niet zomaar laten gebeuren en zette daarom drie dagen later een tijd van 1:03:59 neer, net een seconde te langzaam. Alsnog goed gedaan, maar later die dag verbrak nedeahS ineens zijn eigen record met een tijd van 1:03:47. NicroVeda wist dit echter de volgende dag al te overtreffen met een verbazingwekkende tijd van 1:03:33. Het is nedeahSnog niet gelukt om onder de 1:03:40 te komen, maar NicroVeda speelt gewoon lekker door. Een paar dagen later verbrak hij zijn record met 1:03:28 en op 3 april verbrak hij zelfs die tijd en heeft nu het huidige wereldrecord van 1:03:19. NedeahS zal ongetwijfeld nog wel proberen om deze tijd in te halen.

Super Mario Odyssey is een enorm populaire game geworden om te speedrunnen. De game staat nu op de tweede plaats van meeste speedruns op speedrun.com, met Super Mario 64 op de eerste plek. Maar aangezien Super Mario Odyssey net een half jaar in de winkels ligt en Super Mario 64 al sinds 1996 te spelen is, kunnen we er makkelijk vanuit gaan dat Odyssey zijn grote broer al snel voorbij gaat schieten. En zo gek is het ook niet dat Super Mario Odyssey veel gespeedrund wordt, want die game heeft een prachtig uitgebreide move-set. Daarover kan je meer lezen in onze review.

REACTIES (11) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord