Update!: Sneeuw blijft langer liggen in GTA Online 

Update!: Sneeuw blijft langer liggen in GTA Online 2014-12-27T14:55:33
Sinds woensdagavond ligt er een deken van fijne poedersneeuw over het zomerse Los Santos. Ontwikkelaar Rockstar heeft vandaag laten weten dat het bevroren water wat langer blijft liggen door de DDOS-aanvallen op PSN en Xbox Live.

Update: Inmiddels hebben we de game zelf opgestart en nu blijkt dat die 'klote zon' weer gewoon schijnt en dat al het sneeuw weer is veranderd in gewone textures. De tweet van Rockstar gaat alleen over de cadeautjes die je in je inventory vindt. Iedereen die niet heeft kunnen inloggen tijdens de sneeuwperiode heeft dus gewoon pech gehad.

 

Origineel bericht:

Tijdens de kerstdagen ligt er een dik pak sneeuw in GTA Online. De witte troep die vooral invloed lijkt te hebben op de sfeer en de besturing van auto's in het spel, gaat nog even niet smelten. Rockstar heeft besloten om de temperatuur in de game nog even laag te houden omdat veel spelers nog geen voetstappen in de sneeuw hebben kunnen zetten door de DDOS-aanvallen op PSN en Xbox Live.

Xbox Live werkt op dit moment weer, maar het grootste deel van de PlayStation-bezitters lijkt nog altijd niet online te kunnen, al bereiken ons nu de eerste berichten dat het weer lijkt te werken. Wanneer de sneeuw verdwijnt uit GTA Online is niet duidelijk. Ook weten we niet of alle andere toevoegingen die de Festive Surprise update met zich meebracht ook gaan verdwijnen. Als het je lukt om nog in te loggen terwijl de feestdagen bezig zijn in Los Santos, dan krijg je een speciaal kerstcadeau van Rockstar dat je kunt vinden in je inventory. Voor iedereen in Zuid-Nederland die nog niet kan inloggen, heeft Rockstar de sneeuw ook offline beschikbaar gemaakt. Hiervoor dien je niet de singleplayer van GTA V aan te zetten, maar gewoon simpelweg naar buiten te banjeren.

GTA V

REACTIES (48) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord