Smash Bros. Wii U krijgt 8 player mode, draait op 1080p/60 FPS 

Smash Bros. Wii U krijgt 8 player mode, draait op 1080p/60FPS 2014-10-24T11:56:02
Gisteravond was weer een belangrijke avond voor game-fans... Want het Vrienden van PU feest werd gehouden! Maar tijdens dit onvergetelijke feest was het ook tijd voor de Nintendo Direct van Super Smash Bros. for Wii U. In deze livestream werden maar liefst vijftig nieuwe dingen aangekondigd die in de Wii U versie gaan verschijnen.

Vannacht om stipt twaalf uur zond Nintendo een Nintendo Direct uit, waarin ze meer dan vijftig dingen showden die wél in de Smash Bros. versie voor Wii U zitten, maar niet in de 3DS-versie. Zo zien we dat er meer characters in zitten (inclusief the return of Mewtwo!), wordt de 8 player mode bevestigd, laten ze nieuwe stages zien en worden de USB-GameCube controllers aangekondigd. Oh ja, en dat alles draait in 1080p en op 60 FPS. 

Hieronder staan de vijftien grootste vernieuwingen. Voor alle nieuwe dingetjes, check de video onder de lijst. 

 1. Characters - Er zullen in totaal meer dan 40 characters verschijnen.
 2. Resolution - De resolutie zal 1920x1080p zijn. Ter vergelijking; op de 3DS is dat 400x240p.
 3. 8-player battles - Niet online, maar wel local: 8 player battles! Hier komen wat speciale extra's bij, zoals:
 4. Bigger stages - Palutena’s Temple, Temple, en Big Battlefield zijn drie aangekondigde stages die expres groter zijn gemaakt voor de 8-player mode. Deze zullen minder snel verschijnen tijdens stage rotations.
 5. Danger Zone - Een compleet nieuw elementje: de Danger Zone. Dit zijn spots die op verschillende maps verborgen zijn en damage doen. Als je meer dan 100% schade hebt, zullen ze instant KO zijn.
 6. Dual Plane Battling - Een aantal maps, zoals Jungle Hijinx zullen gebruikmaken van voor- en achtergrond. Een nieuwe vorm van interactief battlen.
 7. Number of stages - Mushroom Garden U, Find Mii, Super Mario 3D Land, Gerudo Valley, Colosseum, en Kalos Pokémon League werden aangekondigd in de video. Een precieze aantal stages is nog niet vrijgegeven.
 8. Ridley - Ridley zit er toch in! Hij zal je aanvallen op de Pyrosphere stage. Als je hem voldoende raakt, zal hij je joinen en voor je vechten. Als je hem vervolgens nog meer raakt, zal hij doodgaan, waar je een punt voor krijgt.
 9. Smash Tour - Deze compleet nieuwe gamemode is opgebouwd als een ganzenbord spel á la Mario Party. Je draait aan een rad om je Mii character voort te bewegen over het bord, waar je onderweg fighters en items verzamelt. Als twee Mii's op dezelfde plek staan, volgt een battle. De winnaar verdient alle fighters van de verliezer.
 10. Controllers - Gamepad, Wii Remote, Nunchuck, Classic Controller, Classic Controller Pro, Wii U Pro en Gamecube met adapter. Ook de 3DS kan je als controller gebruiken.
 11. Masterpieces - Net zoals in Brawl kun je weer stukjes spelen van oude Nintendo Games. Super Smash Bros. for Wii U bevat onder andere: Super Mario World, Pac-Man, Mario Kart, Mega Man 2, Dr. Mario, Pilot Wings, Wrecking Crew, F-Zero, Metroid, Punch-Out!, Kid Icarus, Balloon Fight, Kirby’s Adventure, Zelda II en Super Mario Bros. Deze kun je voor een beperkte tijd spelen, de volledige versies kun je vervolgens kopen in de eShop.
 12. Amiibo - Deze verschijnen als Figure Players (FP) als je ze synchroniseert met de game. Je kan ze extra equipment voeren geven, tegen ze vechten, ze in een team gebruiken en ze tegen elkaar laten vechten voor XP. Na zulke battles zullen ze items meebrengen.
 13. Friends and Tags - Online matches kunnen nu ook samen met een vriend op de bank!
 14. Stage Builder - Nog een terugkerende feature uit Brawl. Het bouwen van stages is nu nog uitgebreider, en werkt een stuk makkelijker via de Gamepad.
 15. Mewtwo - The Return of Mewtwo! Je unlockt deze legendarische Pokémon als je zowel de Wii U-versie als de 3DS-versie van de game bezit.

Super Smash Bros. for Wii U verschijnt op 5 december in de winkels.

REACTIES (71) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord