Skyrim-oma stopt voorlopig met games streamen 

Skyrim-oma stopt voorlopig met games streamen 2020-05-26T14:02:49
Het omaatje heet eigenlijk Shirley Curry, maar zij staat online beter bekend als Skyrim Grandma omdat ze verschillende games speelt en streamt, waaronder Skyrim. Via een vlog op haar YouTube-kanaal laat ze weten dat ze tijdelijk stopt met streamen vanwege negatieve comments en gezondheidsproblemen.

Curry werd in 2015 in een oogwenk bekend met haar video’s over The Elder Scrolls 5: Skyrim. De vrouw praatte in haar video's over de populaire rpg en kreeg als bijnaam ‘De Skyrim Grandma’. Later begon ze ook met het streamen van de game en is er mogelijk een npc van haar gemaakt in The Elder Scrolls 6.

Nu vijf jaar later heeft ze aangegeven dat ze tijdelijk gaat stoppen met het streamen van de game. Ze stelt dat ze de laatste tijd veel negatieve reacties op haar video’s heeft gekregen, die ervoor hebben gezorgd dat ze haar plezier in het maken van de video’s verloor. Zij kreeg het gevoel dat ze “onder een microscoop leefde”. Daarom heeft ze onlangs voor haar gezondheid besloten te stoppen met het maken van video’s. De vlog waarin ze het uitlegt is hieronder te bekijken.

Wanneer de Skyrim Grandma terugkomt is nog niet bekend. Zij geeft aan bezig te zijn met een nieuw schema, waarin ze niet meer dagelijks streamt of video's hoeft te maken.

REACTIES (10) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord