Sidequests Mass Effect: Andromeda vergelijkbaar met die in The Witcher 3 

Sidequests Mass Effect: Andromeda vergelijkbaar met die in The Witcher 3 2017-02-13T12:55:06
De sidequests in Mass Effect: Andromeda zijn te vergelijken met die in The Witcher 3 volgens producer Fabrice Condominas. Het gaat er volgens de producer, net als in The Witcher 3, niet om hoe groot de sidequests zijn, maar om hoe 'betekenisvol' ze zijn. BioWare zou hebben geleerd van vorige fouten.

We kunnen in Mass Effect: Andromeda 'betekenisvolle' sidequests verwachten. Producer Fabrice Condominas sprak met PC Gamer over de aankomende BioWare-game en zei dat ze veel hebben gekeken naar de sidequests in games als The Witcher 3. De ontwikkelaar zou hebben geluisterd naar de kritiek die ze hebben gekregen op hun laatste game Dragon Age: Inquisition, waar de zijmissies volgens velen vrij lang en saai waren. Wouter wil graag een hartig woordje met die mensen spreken, maar dat terzijde...

masseffect

In Mass Effect: Andromeda zal dus minder voor zijmissies gegrind moeten worden. Het is de bedoeling dat de nieuwe missiestructuur meer belang aan de sidequests geeft en dat ze op hetzelfde niveau als de main quest moet komen te zitten. Condominas:

Het was voor ons heel belangrijk dat de hoeveelheid en grootte van missies niet ten koste van de kwaliteit van wat je ook aan het doen bent moest gaan.

Mass Effect: Andromeda verschijnt op 21 maart op Xbox One, PS4 en PC.

REACTIES (37)