'Save Transfer' en 'Guest Accounts' wellicht later mogelijk op Nintendo Switch 

'Save Transfer' en 'Guest Accounts' wellicht later mogelijk op Nintendo Switch 2017-06-29T09:45:33
Alle info over de DevKit van de Nintendo Switch is gelekt en hier staan een aantal interessante toekomstige features in. Zo kunnen we mogelijk een 'Save Transfer' en 'Guest Accounts' functionaliteit op de spelcomputer verwachten.

De Nintendo Switch krijgt in de toekomst hoogstwaarschijnlijk nog een aantal handige features. In gelekte documenten is alle informatie over de DevKit van de spelcomputer te vinden en hierin worden twee potentiële upgrades vermeld die de nieuwe console van Nintendo een stuk gebruiksvriendelijker maken. Nintendo heeft nog niet bevestigd of deze features ook echt naar de Switch komen, maar de kans lijkt groot.

Ten eerste wordt 'Save Transfer' genoemd, een functie waarbij Switch-eigenaren hun saves en accountinformatie kunnen gebruiken op meerdere consoles. Hiermee wordt het dus mogelijk om op de console van een vriend met minimaal één dezelfde game als jij, met jouw save verder te spelen. Het is nog onbekend of dit via de Cloud of via een ander systeem werkt.

Switch DevKit
        

De tweede feature die opvalt is 'Guest Login'. Deze functie maakt het mogelijk om accountinformatie op een andere Switch dan jouw eigen te gebruiken, zonder die informatie direct aan die console te linken. Het klinkt dus alsof Nintendo sterk aan een Cloud-service zit te denken.

Verwacht in de toekomst dus nog wat upgrades voor de Switch. De console doet het wereldwijd lekker en de verwachting is dat de spelcomputer het dit najaar alleen maar beter gaat doen wanneer Super Mario Odyssey in de winkels verschijnt. 

REACTIES (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord