Rugzak Vlambeer vol games gestolen op E3 

Rugzak Vlambeer vol games gestolen op E3 2013-06-14T10:46:06
Het zit Vlambeer allemaal niet zo mee. Eerst worden er twee IP’s (Luftrausers en Ridiculous Fishing) van ze gejat, en nu op de E3 werd Rami Ismails rugzak, met zo’n beetje zijn hele bedrijf erin, ook nog eens gestolen.

We hebben Vlambeers Rami Ismail een keertje in een PU LIVE te gast gehad. Daarin vertelde hij over het Ridiculous Fishing debacle, en nog geen half jaar later kregen we te horen dat een tweede IP ook gekopieerd (lees: gejat) is. Nu is Rami’s rugzak met daarin een Asus laptop, twee iPads, twee Vita’s, een Kindle en genoeg kabels om de hele E3 van stroom te voorzien, ook gestolen op een feestje in LA.

Ridiculous Fishing

Het gebeurde op een mixer van Sony, een soort van zakelijke borrel waar devs het een en ander konden showen. Rami had zijn rugzak even onbeheerd achtergelaten terwijl hij de zaal rondging om een game te showcasen op zijn Vita.

Obviously, I should've kept the backpack in eyesight, but if you're showing a game on a Vita you want to pay attention and not be 'that guy' that keeps bumping his backpack into people while running around.

Gelukkig zijn de spullen niet van levensbelang voor Vlambeer en zijn er backups van alles wat erop staat. Desalniettemin maakt dit van Vlambeer wel ongeveer de grootste pechvogels in de scene...

REACTIES (51) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord