Rollercoaster Tycoon World uitgesteld naar begin 2016 

Rollercoaster Tycoon World uitgesteld naar begin 2016 2015-11-13T10:35:46
Rollercoaster Tycoon World stond gepland voor een release op 10 december van dit jaar, maar dat feestje gaat niet door. Via een Steam Community-update meldt ontwikkelaar Nvizzio Creations namelijk dat de game uitgesteld is tot ergens in het begin van 2016.

De ontwikkelaar van de nieuwste Rollercoaster Tycoon, Nvizzio Creations, wil wat langer aan de game sleutelen om een waardig eindproduct af te leveren. In een Steam Community-update legt het team van Nvizzio samen met Atari uit waarom dit langer duurt dan eerder was gepland: 

To accommodate [the] improvements, and ensure that RollerCoaster Tycoon World will be the best, most innovative RCT experience to date, we will launch the game in early 2016. The new launch date will be communicated after the second preview.

Our highest priority has always been to release a game that we’re proud of, one that lives up to the lofty standards set by the previous titles. With this new timing we will be able to do just that – deliver a robust tycoon experience along with additional layers of polishing and tweaks that the extra time affords us.

Rollercoaster Tycoon World

Het eerste beta-weekend is al weer achter de rug, en de feedback die de ontwikkelaar van de pretparksimulator kreeg zal één van de redenen zijn geweest om te besluiten dat de releasedatum wordt opgeschoven. Ergens in december moet het volgende beta-weekend van start gaan, waar iedereen die de game gepre-orderd heeft aan mee mag doen.

Wanneer Rollercoaster Tycoon World precies uit gaat komen wordt na het einde van de volgende beta-test bekendgemaakt. De game zal in ieder geval speelbaar zijn op Windows, OS X en Linux.

REACTIES (23) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord