Rockstar hekelt GTA film: 'random, made up bollocks' 

Rockstar hekelt GTA film: 'random, made up bollocks' 2015-09-16T11:14:53
Gisteravond heeft de BBC voor het eerst The Game Changers, de film met Daniel Radcliffe als Rockstar-oprichter Dan Houser, vertoond op televisie – tot ongenoegen van de ontwikkelaar van de GTA franchise.

Via Filmfan

Met name hoe Houser werd neergezet door de Harry Potter-acteur viel niet goed bij Rockstar, en dat was ook een van de aanleidingen voor het versturen van de volgende boze tweet:

Rockstar vergelijkt The Gamechangers hier met een kindershow - waarschijnlijk bedoelt het bedrijf hiermee dat er wel wat beter op de feiten gelet had kunnen worden. Zo schijnt er in de film geen melding gemaakt te worden van het feit dat er een heel team van ontwikkelaars aan GTA heeft meegewerkt, en lijkt het nu alsof Dan Houser de enige verantwoordelijke is. Dit was ook de schrijver van de eerste GTA-game, Brian Baglow, opgevallen:

Eerder haalde Rockstar al enkele advocaten in dienst om hun trademarks veilig te stellen, en werd er gemeld dat de gamestudio de BBC zou aanklagen. Er is verder nog niets naar buiten gebracht over een mogelijke rechtszaak tussen de twee gigantische bedrijven, maar dit verhaal zou nog wel eens een staartje kunnen krijgen nu de film voor het eerst vertoond is...

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord