Rockstar geeft launch-info Red Dead Redemption 2 

Rockstar geeft launch-info Red Dead Redemption 2 2018-10-23T22:18:08
Rockstar heeft op de eigen website uitgebreide informatie gegeven voor de launch-dag van Red Dead Redemption 2. De ontwikkelaar komt met een app, de day one update, het embargo voor streamers en de bèta van Red Dead Online.

Op de website van Rockstar is een pagina online gegaan met de nodige informatie over wellicht de meest geanticipeerde dag van dit jaar: de launch-dag van Red Dead Redemption 2 op aanstaande vrijdag 26 oktober. Power Unlimited zet de info van Rockstar even snel voor je op een rijtje.

Rockstar geeft aan spoedig met meer info te komen over de Red Dead Redemption 2 Companion App op iOS en Android. De app gaat samen met de launch van Red Dead Redemption 2 live. Zoals gebruikelijk krijgt ook Red Dead Redemption 2 een day one patch die wat last minute bugs, fixes en andere tweaks aanpakt. Rockstar raadt aan om de patch geïnstalleerd te hebben voordat je de game start, gezien de gigantische installatiegrootte zal de patch op launch-dag ook van redelijke omvang zijn.

Rockstar gooit tevens de Game Support-website weer online zodat spelers hun problemen kunnen melden, en deze keer heeft Rockstar de site geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Het is daarnaast ook gebruikelijk dat er een embargo rust op gameplay-video’s en Rockstar heeft de tijden waarop spelers live mogen vrijgegeven.

Voor Nederland geldt dat alle gameplay live mag vanaf donderdag 25 oktober om 13:01. Dit omdat de Britse media natuurlijk een uurtje achterlopen op ons in Nederland. Dus een paar uur voordat Red Dead Redemption 2 voor de pre-loaders te spelen is, mag er al uitgezonden worden.

Tenslotte geeft Rockstar aan dat Red Dead Online in november als bèta gelanceerd zal worden. De ontwikkelaar voorziet een turbulente lancering met de nodige kinderziektes, vandaar dat de versie van Red Dead Online die in november lanceert nog niet de definitieve versie is.

Nog maar drie dagen, dan kan je eindelijk aan de slag in het Wilde Westen van Rockstar. Check hier de gelekte screenshot van gisteren nog eens en bekijk deze pagina voor een kort stukje gelekte gameplay van Red Dead Redemption 2. Voor meer info van Rockstars Wilde Westen, check de preview van Dennis.

REACTIES (26) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord