Rocket League krijgt zeldzame loot en item trading 

Rocket League krijgt zeldzame loot en item trading 2016-06-07T11:54:08
Psyonix gaat veel meer werk steken in het item-systeem voor Rocket League. Naast een hoop nieuwe items, komt er een manier om items te ruilen met andere spelers en kan je items ook inruilen voor zeldzamere voorwerpen. Dat laatste zal al in de volgende update zitten.

Spelers in Rocket League kunnen sinds korte tijd items meerdere keren krijgen. Aangezien je niets hebt aan twee van dezelfde hoeden, heeft Psyonix besloten dat er binnenkort een verschillende (in)ruil-systemen komen. De eerste is een trade-up. Door vijf items van een bepaalde zeldzaamheid in te ruilen, krijg je een voorwerp dat zeldzamer is terug. Het lijkt erop dat het vergelijkbaar wordt met de contracten van Counter-Strike: Global Offensive. 

Met dit systeem kan je bijvoorbeeld vijf common items inruilen voor een uncommon voorwerp. Deze trade-up wordt verkrijgbaar wanneer de juni-update voor Rocket League verschijnt. Je hebt toegang tot het trade-up systeem in het item management-scherm. Een ander systeem wordt het ruilen met andere spelers. Binnenkort komt er namelijk ook een player-to-player mogelijkheid om te ruilen. Dit is allemaal te lezen op het Rocket League-blog.

Rocket League

Behalve manieren om voorwerpen (in) te ruilen, komen er ook veel meer nieuwe voorwerpen. Deze items hebben 'rare' en 'very rare' droprate en zijn dus extra zeldzaam. Je kan deze enkel verkrijgen door het spelen van wedstrijden.

De juni-update lijkt dus erg grote vormen aan te nemen. Behalve deze items en ruilsystemen, komt er ook een verbeterde quick chat, wat je al in de N8W8 kon lezen. Ook komt er een nieuwe experimental map en zullen er speciaal geverfde versies van de huidige items komen. Later deze week komt er nog extra informatie over nieuwe items.

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord