Rocket League draait in 4K op 60FPS op PS4 Pro 

Rocket League draait in 4K op 60FPS op PS4 Pro 2017-02-16T10:38:49
Ontwikkelaar Psyonix is bezig met een update voor Rocket League. De update zorgt ervoor dat het spel aanzienlijk beter op PS4 Pro draait dan op een normale PS4.

Rocket League ontwikkelaar Psyonix werkt aan een update die de het spel veel beter op de PS4 Pro laat presteren, laat community manager Devin Connors via een blogpost weten. Ze hadden al eerder aangegeven interesse te hebben in een Pro-update en ondernemen nu ook daadwerkelijk actie. De update is voor zowel de singleplayer als de splitscreen multiplayer.

De update maakt het mogelijk om Rocket League op PS4 Pro in 4K op 60FPS te laten draaien. Op de normale PS4 kan dit alleen in 1080p. Daarnaast zal de update meerdere bugs uit het spel verwijderen en komt er een Player's Choice crate in de game met items erin waar de community op heeft kunnen stemmen. Lekker spulletjes dus waarschijnlijk!

auto

Bij Power Unlimited zijn we ook bezig met de eSports-toekomst van Rocket League. Vanavond om 19:00 uur is de grote Versus Rocket League-finale waar vier teams strijden om tot professioneel eSportsteam getraind te worden. Vergeet niet te checken!

REACTIES (18)