Rijk anoniempje wil real life battle royale-evenement organiseren 

Rijk anoniempje wil real life battle royale-evenement organiseren 2019-04-09T15:04:10
Een anoniem persoon met een flinke berg geld wil een battle royale-evenement met levende mensen laten organiseren. Dit evenement, waarin 100 mensen gaan strijden voor 100000 dollar, moet plaats gaan vinden op een heus tropisch eiland.

Heb je ooit wel eens gehoord van Hush Hush? Hush Hush is de (zelfbenoemde) meest luxueuze online marktplaats van de wereld en je kunt er allerlei superdure, luxe dingen kopen of aanbieden. Denk hierbij aan jachten, luchtvaartuigen en real life battle royale-evenementen. Je leest het goed, een battle royale-evenement waar honderd echte levende mensen gaan strijden om al laatste over te blijven en 100000 dollar te winnen.

Wees maar niet bang, we hebben het hier niet over een of ander post-apocalyptisch slachtfeest. De honderd deelnemers worden allemaal voorzien van airsoft-geweren, munitie en drukgevoelige bodyarmor, waarmee ze drie hele dagen in de jungle, op een tropisch eiland moeten zien te overleven. We hebben het hier over 3 dagen, 12 uur per dag, sluipen, kruipen en andere spelers uitschakelen. Eten en slaapplekken worden ook verzorgd, dus nachtelijke rondsluippartijen en de waarschijnlijk daarbij bijbehorende, overblijvende posttraumatische stressstoornissen blijven in ieder geval uit. Zelfs Aaron Harpin, de mede-oprichter van Hush Hush, had iets te zeggen over dit bizarre plan.

Battle royale games have become incredibly popular over the last few years ago and our customer is a huge fan who wants to make the game a reality in the safest way possible. If the championship is a success this year, it’s something he wants to make an annual event moving forward, which is very exciting!

De geldschieter is nu op zoek naar een ontwerper die de arena voor dit totaal gestoorde evenement, dus ben jij een game-ontwerper en denk jij dat jij iets kan betekenen voor een onbekend, stinkend rijk persoon? Check dan vooral deze link en schrijf je in! 

Wij hebben dit ook al eens geprobeerd, maar die real-life battle royale ging er heel anders aan toe. Check hier welke redacteur er met de 'Victory Royale' vandoor ging.

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord