Ribbons + verhoging maximum class level in Battlefield 1 winter-update  

Ribbons + verhoging maximum class level in Battlefield 1 winter-update 2017-02-14T10:50:48
Battlefield 1 krijgt vandaag een winter-update en in de livestream van gisteren zijn de details bekendgemaakt. Zo maken, na het installeren van de update, ribbons hun terugkeer in de game en wordt de maximum class rank verhoogd van 10 naar 50.

De winter-update van Battlefield 1 gaat vandaag live en in een revealstream zijn gisteren alle details bekendgemaakt. De hoofdreden van de update was oorspronkelijk alleen het fixen van bugs en het voortgangsysteem, maar DICE heeft besloten meteen een aantal functies aan het spel toe te voegen. Het is voor de fans van de game zo minder vervelend om op de eerste expansion, They Shall Not Pass, te wachten die in maart uitkomt.

Een van de extra toevoegingen is het verhogen van de maximum class rank van 10 naar 50. Dit geldt niet alleen voor de base classes, maar ook voor de specialisaties en Elite Kits. Spelers kunnen elke tien levels nieuwe customization-opties voor de kill card en dogtags vrijspelen en zullen dus weer verder kunnen met de classes waar ze misschien al helemaal klaar mee waren. 

ribbons

Ook voegt de ontwikkelaar ribbons toe aan Battlefield 1. Deze ribbons worden tijdens een match gegeven voor bepaalde prestaties, zoals sniper of horse kills, en belonen de spelers met extra ervaringspunten. Je hoeft ook niet te kiezen welke ribbons je wilt vrijspelen, zoals je met medals wel moet doen. Je voortgang wordt elke match bijgehouden en je kunt alle twintig verschillende ribbons meerdere keren per match verdienen.

Voor de spelers die een server huren zijn er ook extra opties met de update meegekomen. Het is voor de huurders mogelijk om spelers van hun server te kicken en te bannen. Ook wordt het mogelijk om na een match te kiezen tussen twee maps om de volgende pot op te spelen. Deze functie komt nog niet naar de officiële servers van DICE, maar als de toevoeging positief ervaren wordt, is de mogelijkheid om het daar ook te implementeren er volgens het bedrijf altijd nog.

voting

Er zijn ook nog wat balance-updates en UI-aanpassingen, maar de volledige details hiervan zijn nog niet bekend. De volledige patch notes verschijnen ergens vandaag en ook de update gaat vandaag op een nog onbekende tijd live op alle platformen. Vandaag is een goede dag om te Eerste Wereldoorlogen dus... Wat zeg je? Iets met Valentijn?

sniper

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord