Remake Final Fantasy VII nog lang niet af 

Remake Final Fantasy VII nog lang niet af 2018-03-12T13:59:18
Square Enix is op zoek naar een level planner voor de remake van Final Fantasy VII. In de beschrijving voor de baan leren we eindelijk iets meer over de ontwikkeling van de game, waaruit helaas is op te maken dat we voorlopig geduldig moeten blijven.

Ontwikkelaar Square Enix zoekt naar nieuwe werknemers om aan de remake van Final Fantasy VII te werken. We hebben sinds de aankondiging in 2015 bijna niks meer gehoord over deze game. Gelukkig valt er in deze beschrijving enigszins iets te vinden over de voortgang van het project.

Square Enix

De webpagina is in het Japans, maar gelukkig is Siliconera zo tof geweest om alles te vertalen. Er staat in dat ze op zoek zijn naar een level planner die over de volgende vaardigheden bezit:

  • A major project of fully remaking Final Fantasy VII on PlayStation 4.
  • Can work in the best development environment!
  • Gain experience in a flat organization, use your talents to your heart’s content.
  • Recruiting core members for the project!
  • Work on a big title for a chance to help your career!
  • Enjoy flexibility with discretionary work system and good benefits.

FFVII

Als level planner hou je je voornamelijk bezig met het organiseren van de work flow van de location development, brainstorm je over het ontwerp van de verschillende locaties en het implementeren van data met gebruik van Unreal Engine 4.

Alle algemene functies voor Final Fantasy VII zijn volgens Square Enix al redelijk ver en die worden nu getest door het team. De grafische kwaliteit van de game begint ook op een acceptabel niveau voor de fans te raken. De ontwikkelaar is er echter van overtuigd dat de game nog beter moet worden om de fans gelukkig te maken. We kunnen ons ook moeilijk voorstellen hoeveel druk er op het ontwikkelteam ligt momenteel. Een remake maken van een van de beste RPG's allertijden is vast geen pretje. Daarom is het team op zoek naar versterking op verschillende vlakken om de speelervaring te verbeteren.

FFVII

De ontwikkelaar benadrukt dat deze functies niet gebruikt worden om het team op het allerlaatste moment te versterken om de crunch time wat minder kut te maken voor de rest. Het project zit nog steeds in het denkproces over hoe ze Final Fantasy VII het beste in een modern jasje kunnen steken. Square Enix zegt dan ook dat nieuwe ideeën voor de levels of nieuwe manieren om de personages aan te pakken zeker welkom zijn.

Sterker nog, volgens Square Enix is het niet eens nodig om bekend te zijn met de originele game. Die is nota bene alweer twintig jaar oud, dus het verbaast Square niks als er werknemers zijn die wel bekend zijn met een paar van de personages, zonder dat ze de game ooit hebben aangeraakt. De ontwikkelaar hoopt dat dit soort mensen juist voor unieke, nieuwe perspectieven kunnen zorgen.

FFVII

Wat we dus eigenlijk geleerd hebben is dat er nog wel ff gewerkt moet worden aan de remake van Final Fantasy VII en dat de kans aanwezig is dat er aardig wat aanpassingen worden gemaakt aan de oorspronkelijke game. Hopelijk zorgt dit voor een geweldig eindresultaat. Al beginnen we ons wel af te vragen of deze game nog wel op de huidige consoles gaat uitkomen, want op dit tempo is dat onwaarschijnlijk.  

REACTIES (16) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord