Rare komt met creatieve oplossingen voor toxic gedrag in Sea of Thieves 

Rare komt met creatieve oplossingen voor toxic gedrag in Sea of Thieves 2018-03-23T11:58:28
Rare heeft een paar interessante manieren verzonnen om toxic players tegen te gaan. Spelers kunnen bijvoorbeeld in de gevangenis gooien en schepen kunnen blijkbaar teleporteren wanneer je wordt lastig gevallen door een andere boot.

Tijdens de Game Developers Conference heeft Jerome Hagen, een user reseacher van Microsoft, gesproken over verschillende manieren waarop game-ontwikkelaars toxic gedrag tegen kunnen gaan. Al die prachtige online werelden die we tegenwoordig met onze maten kunnen verkennen zijn heel indrukwekkend, maar in elke wereld schuilen een paar trollen die het graag voor de rest verpesten.

Hagen noemt wat voorbeelden van manieren om met toxic spelers te dealen die die in Sea of Thieves zitten. Zo is ieder schip in de game uitgerust met een kleine cel waar je iemand van je eigen scheepsmaten in kan gooien wanneer ze vervelend doen. Iedereen mag meestemmen over het lot van de irritante spelers, dus het is niet alsof maar één iemand het lot mag bepalen van een arme matroos. Spelers hebben ook de opties om iemand compleet te kicken (hopelijk via de plank) als diegene echt te vervelend is. Op deze manier geef je spelers zelf de kans om dit soort problemen op te lossen en aangezien alle oplossingen invloed hebben op de gamewereld verhoogt het ook het gevoel dat je een echte piraat aan het spelen bent.

You might have a player who joins your crew and they are causing problems of some kind. If it’s bad enough, you have the option to kick them entirely. The brig was introduced as a way to give players control. They can vote to put someone in the brig, or have them negotiate, apologize, or do whatever fixes the situation best. We’ve seen this in a really playful and role-playing way that comes with being a pirate.

Sea of Thieves

Er is ook een manier om te ontsnappen aan trollen die op andere boten zitten en je niet met rust laten. Voor dit probleem komt namelijk de ‘Scuttle Ship’ feature goed van pas. Hiermee teleporteer je je ship naar een nieuwe locatie zodat je ver weg bent van degene die je lastigvallen. Een aparte oplossing, aangezien teleporteren niet echt iets is waar piraten om bekendstaan. Dat terwijl andere boten treiteren en lastigvallen ongeveer dagelijkse kost was voor de meesters van de zee. Hopelijk kan er dus geen misbruik gemaakt worden van deze feature.

REACTIES (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord