The Raid: Redemption 

The Raid: Redemption 2012-09-17T12:58:11
Het is een slow news day dus waarom jullie niet even wijzen op The Raid: Redemption. Dit schijnt de vetste actiefilm sinds tijden te zijn. In deze film komt een SWAT team vast te zitten in een appartementencomplex waarbij ze het moeten opnemen tegen genadeloze moordenaars, etage na etage. De trailers is veelbelovend, de recenties nog meer en om in de sfeer te komen is er ook een fan-made game gemaakt, gewoon gratis te spelen. Cool!

Nu jullie weten dat The Raid veelbelovend is, is het tijd om met trailermateriaal te strooien. Eerst maar eens die van de film zelf. Check dit:

Als dat er niet wreed uitziet?! Eindelijk weer een actiefilm die het echt goed lijkt aan te pakken. Spektakel, strak gefilmd, lomp bruut geweld en niet teveel geleuter tussendoor... Om even de verwachtingen verder op te schroeven, hier zijn een paar stukje gepakt uit verschillende recensies:

“...nauseatingly intense and heart-stoppingly thrilling....”, “it's been quite some time since I experienced something like this in a movie theater.”, “You have simply never seen anything this awesome."

Ondertussen zit ik mezelf hier ook verder op te hypen, ik wil deze film ergstig graag zien. Voor ieder die nog een voorproefje wil om in The Raid stemming te komen, speel gerust de door fans gemaakte game. Hierin wordt een van de meest spectaculaire scenes nagespeeld. Om jullie een idee te geven:

In het buitenland is The Raid zich al aardig aan het verspreiden, het is nog even afwachten wanneer de prent hierheen komt. Wat betreft het spelen van de game, ik zei net nog dat je dat gerust kan doen maar volgens mij is de link naar The Raid game een beetje overbelast, op moment van schrijven doet hij het in ieder geval niet. Check anders gewoon nog een keer de trailers hierboven.

REACTIES (11) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord