Quantum Break laat je ook spelen met bad guy 

Quantum Break laat je ook spelen met bad guy 2013-11-24T13:25:26
Quantum Break is zo’n titel waar niemand eigenlijk nog veel over weet, maar iedereen is al enthousiast. Nu blijkt dat je ook met de bad guy in de game moet spelen in zogenaamde ‘junction points’.

Quantum Break treed een beetje in de voetsporen van Defiance. Niet zo zeer wat gameplay betreft, maar meer het concept. Het is namelijk een game en tv-serie ineen. Wat er in de game gebeurt, heeft ook invloed op de serie en andersom. Nu is bekend geworden dat je ook in de schoenen van de bad guy in deze serie/game moet stappen tijdens zogenaamde ‘junction points’ in de de game.

Quantum Break

Paul Serene is de baddie die je het leven zuur maakt in Quantum Break, en Paul heeft een time power zoals je in de eerste beelden wellicht al gezien had. Tijdens zo’n junction point zal je als Paul spelen en verschillende toekomsten of alternatieve tijdslijnen te zien krijgen, het is dan aan jou om te kiezen hoe het spel verder gaat. Creative director van Quantum Break Sam Lake zegt dat ze dit doen om zo een sterke bad guy neer te kunnen zetten:

This is our interactive dynamic way of doing these scenes where in the action movie you see the bad guy planning and making his moves. You get to play Paul Serene during the junction moments and make these choices. We want to make even the bad guy a deep, complex character that you will see different sides of. You will understand why he’s doing what he’s doing.

Na zo’n junction point komt er een aflevering van de serie. Maar hoe dat allemaal precies gaat werken, is nog in nevelen gehuld. Het klinkt allemaal erg interessant, maar of het ook goed werkt, moeten we nog zien.

REACTIES (23) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord