PU's next top Mod 

PU's next top Mod 2014-04-08T13:24:23
Als je een populaire website hebt waarop iedere anonieme dwaas een stem krijgt, dan kunnen er zich wel eens situaties voordoen waarbij je kunt denken: Niet oké, man! Daarom zoeken wij een nieuwe mod om tijdig kinderporno, recepten voor bommen en foto's van Country Love van onze site te verwijderen.

Van de politiek wordt wel eens gezegd dat de meest geschikte kandidaat niet meedoet. In plaats daarvan kun je stemmen op een aantal mediageile persoonlijkheden die zich voordoen alsof ze je belangen behartigen. Uiteindelijk wint de populairste en is iedereen weer vier jaar ongelukkig. Een ideaal model om toe te passen op onze zoektocht naar de meest capabele mod voor PU.nl.

Moderator gezocht

Hoe kan ik mod worden op PU.nl?

  • In een speciaal door ons georganiseerde wedstrijd krijgen actieve leden de kans om moderator te worden. Onze zoektocht bestaat uit twee rondes. De eerste ronde is bedoeld om kandidaten te nomineren en de tweede ronde dient als stemronde. Om de mee te mogen doen als kandidaat in de stemronde, moet je vijf keer worden genomineerd door andere leden op de site. Je mag jezelf nomineren, maar dat heeft net zoveel nut als een stagiair die aan Jan vraagt of hij koffie wil halen. Bij minimaal vijf nominaties van andere leden kun je doorgaan naar de tweede ronde. Belangrijk: Alleen leden van level 2 of hoger mogen mensen nomineren. Tevens kijken we naar IP-adressen, dus dubbele accounts kunnen op hun hoede zijn.
  • Een week lang mag je onder dit artikel andere leden nomineren en na een week sluit de nominatieronde. Vervolgens vragen we de genomineerden om een motivatie en worden alle kandidaten door de redactie en de moderators besproken. Een aantal dagen later maken we de kandidaten bekend en mogen leden van level 2 en hoger één keer stemmen op hun favoriete kandidaat.
  • Je mag maar één iemand nomineren!
  • Er zijn maximaal 6 plaatsen voor de tweede ronde. Zijn er meer dan 6 leden met vijf of meer nominaties, dan gaan de 6 gebruikers met de meeste nominaties door.
  • Alle kandidaten krijgen de unieke kans om een campagneposter in een frontpage-bericht te plaatsen en te voorzien van hun ideeën die ze willen realiseren als moderator.
  • Na een week sluit de stemming en maken wij de nieuwe (junior-)moderator bekend.
  • Bij onduidelijkheden bepaalt Judge Ed de uitkomst.

Fanboy

Dus in het kort: word vijf keer genomineerd en zorg dat je in de tweede ronde de meeste stemmen krijgt. Succes!

REACTIES (487) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord