Pummunity Spreekt in quotes 

Pummunity Spreekt in quotes 2013-04-08T10:23:21
Vanaf nu geven we elke Pummunity spreekt een plaatje van een chick mee. Iedereen mee eens? Mooi. Anyway, Pummunity spreekt dus, alleen praten jullie deze keer voornamelijk anderen na.

PU.nl is gezegend met een doldwaze community die zijn bek niet kan houden, en dat is nou precies waarom we jullie zo tof vinden. Deze week staat de Pummunity Spreekt vol met quotes en moppen. LOLZ! Daarnaast jaagt de protagonist uit je laatst gespeelde game op je… Succes met dat!

De beste quote uit een game

Zo doen wij dat ook altijd, als we even niet meer weten wat we moeten zeggen, gebruiken we woorden van een ander. Jammer dat onze go to quote meestal van Link is… WHAAA! Gelukkig zijn jullie wat beter met woorden van een ander. Je favoriete quotes uit games!

Use the force

Moppen

Lachen is leuk, daar beginnen we vast mee. En moppen zijn doorgaans om te lachen, ergo: moppen zijn leuk. Een moppentopic is daarom een uitstekend idee. Wel blijkt dat 80% van de Pummunity een beetje racistisch is. Beetje jammer jongens...

Game-character jaagt op je

Heel simpel: het hoofdpersonage uit de laatste game die je gespeeld hebt, jaagt op je. Hoe dik in de shit zit jij? Gelukkig spelen we op de redactie alleen maar Tetris, en zo’n lang blok kunnen we nog wel handelen. Door dit soort vragen wensen we eigenlijk dat we net Tomb Raider gespeeld hebben. Want Lara is heet, en daar willen we best een pijl van vangen.

Lara Croft

De Pummunity heeft gesproken! En de wereld moest gniffelen. Daarnaast hadden we weer een excuus om dit prachtige plaatje van Lara te gebruiker. Het zit ons allen mee. Fijn weekend verder, OHNEE, dat is al bijna voorbij. En om in stijl af te sluiten, nog een quote van ieders favoriete gamecharacter Mario: Hasta la vista baby!

REACTIES (30) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord