PUmmunity spreekt: een musical van geruilde niet uitgespeelde games 

PUmmunity spreekt: een musical van geruilde niet uitgespeelde games 2013-03-08T15:28:03
Het is weer zondag, wat betekent dat je nog maar een vrije, rustige dag hebt om van te genieten. Morgen roept het echte leven weer, maar voor nu kun je nog effe relaxen tijdens het lezen van de nieuwe PUmmunity Spreekt!

PUmmunity is weer flink aan de slag geweest met allerhande discussies en dat zien we bij PU erg graag. We zijn trots op onze baklapjes. Deze keer mochten we genieten van brakke en goede muzieksmaken van de PU-leden, zien we een verkoop/ruil topic opbloeien en komen we erachter welke games er nog niet zijn uitgespeeld onder de PUmmunity. Voor details kun je maar beter snel verder lezen!

De PUmusical

Nee we gaan niet in strakke maillots en ook niet met hoge stemmetjes zingen. Dat is voor echte mannen. Nee, dit topic is door muziekliefhebbers voor muziekliefhebbers. Je stelt met z’n allen een lijst van beste albums samen, wat is nou een beter voorbeeld van harmonie? PU steunt dit leuke initiatief alleen maar, dus ga zo door!

Games-die-ergens-in-een-donker-hoekje-liggen-topic

Iedereen heeft vast wel her en der een paar spellen liggen, die hij of zij nooit heeft uit kunnen spelen. Of is het een kwestie van niet willen? Ieder zo z’n eigen beweegredenen, die in dit topic besproken kunnen worden. Wie weet vind je wel opnieuw motivatie om toch nog eens die boss fight aan te gaan?

Hey! Spelletje kopen? Nee? Ruilen dan?

Dit is alles behalve shady,  alleen maar handig en nuttig! Wil je van je oude games afkomen? Dit is the place to be. Ruil, verkoop of koop die shit plat in het ruil-of-verkoop-je-spel-topic!

Dat was het dan weer. Maar vreesch niet onze geliefde volgers! Volgende week zondag zijn we natuurlijk weer terug met een nieuwe PUmmunity Spreekt. Houd vol en sleep je door die ellendige werk –of schoolweek heen, want zonder jullie is er ook geen PUmmunity.

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord